Dreiks pārliecinoši pirmais

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā jau prognozēts, kanādiešu hiphopa zvaigzne Dreiks (Drake) pirmajā nedēļā pārdevis vairāk nekā 600 000 jaunā studijas albuma "Take Care" eksemplāru un iekarojis ASV pieprasītāko mūzikas ierakstu topa 1.vietu, ziņo "billboard.com".

Pirmajā nedēļā Dreika otrais studijas albums pārdots 631 000 eksemplāros, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Lai arī tas ir mazliet mazāk, nekā prognozējuši mūzikas analītiķi, rezultāts ir ļoti labs. Atgādinām, ka eksperti prognozēja, ka Dreiks pirmajā nedēļā varētu pārdot vairāk nekā 700 000 jaunā studijas albuma "Take Care" eksemplāru.

Arī ar šādu rezultātu "Take Care" ir trešais labākais komerciālais šā gada pirmās nedēļas rādītājs, piekāpjoties tikai amerikāņu popmūzikas hameleona - dziedātājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) ierakstam "Born This Way", kas pirmajā izdošanas nedēļā pārdots 1,1 miljonā eksemplāru, un amerikāņu hiphopa zvaigznes Lil Veina (Lil Wayne) albumam "Tha Carter IV" (964 000)

Atgādinām, ka Dreika debijas albums "Thank Me Later" pirmajā nedēļā pārdots 447 000.

Visticamāk, ka jaunnedēļ Dreiks būs spiests piekāpties blondā kanādiešu rokera Čada Krēgera (Chad Kroeger) vadītās grupas "Nickelback" jaunākajam garadarbam "Here and Now".

2.vietā nemainīgi kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais Ziemassvētku albums "Christmas" (165 000), kas arī var pārsteigt un jaunnedēļ kļūt par līderi.

Adeles "21" pakāpies no 5. uz 3. vietu. 4. vietā jauns itāļu tenora Andrea Bočelli (Andrea Bocelli) ieraksts "Concerto One Night In Central Park" (87 000).

Vēl viena kanādiešu popzvaigzne Džastins Bībers (Justin Bieber) ar savu Ziemassvētku albumu "Under the Mistletoe" pakāpies no 6. uz 5. vietu. Aktuālo hitu izlase "Now 40" numur 7, bet jaunākā vampīrsāgas "Krēsla" izlase "Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1" vietu zemāk.

19 gadus vecais ebreju izcelsmes Pitsburgas reperis Maks Milers (Mac Miller), īstajā vārdā Malkolms Makormiks (Malcolm McCormick) no pagājušās nedēļas 1.vietas piedzīvojis smagu kritumu un ar 25 000 kopiju ierindojies 24.vietā.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms atkal palielinājies par 9%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu