Karaliskās polo spēles laikā Anglijā laukumā dodas trīs kaili vīrieši (2)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Vindzoras pils parkā notikušā gadskārtējā polo turnīrā "Cartier International" publikai un Velsas princim Čārlzam par pārsteigumu laukumā devās trīs kaili vīrieši.

Spēles Anglija pret Austrāliju pēdējā čakera (kaut kas līdzīgs puslaikam) laikā trijotne izģērbās un no centrālās tribīnes skriešus devās tieši laukumā.

Divi kailie vīrieši pēc tam uzreiz devās atpakaļ uz tribīnēm, bet trešais saņēma publikas ovācijas, veiksmīgi izvairoties no viņu vajājošajiem organizatoriem un bēgot apgāžot divas dzelzs barjeras.

Tomēr starpgadījums īpaši neietekmēja spēli, kurā pārāka ar 10-9 bija un kausu ieguva Anglijas polo komanda.

"Tā nav pirmā reize, kad piedalos spēlē, kurā iejaucas strīkeri. Spēlētāji parasti ir tik ļoti koncentrējušies spēlei, ka to pat nepamana. Tomēr tas dod nedaudz jautrības, un šķiet, ka skatītājiem tas patīk," par strīkeriem pēc spēles pajokoja Anglijas komandas kapteinis Lūks Tomlinsons.

Pats princis Čārlzs pārraudzīja pasākumu no karaliskās ložas, kur uzturējās arī tādas slavenības kā jaunā Džeimsa Bonda meitene Rozamunde Paika un Harija Potera filmu aktrise Emma Vatsone.

Vēl spēli apmeklēja tādas slavenības kā britu televīzijas zvaigzne Ričards Hamonds un austrāliešu dziedātāja Natālija Imbruglija.

Šā gada pasākumā gan nebija ieradusies karaliene, kura ir Skotijā, un prinči Viljams un Harijs, kas paši agrāk turnīrā spēlējuši sava tēva komandas sastāvā, taču šogad abi atrodas militārajā dienestā.

"Cartier International" ir viens no britu augstākās sabiedrības saviesīgākajiem pasākumiem, kuru apmeklēja 25 000 skatītāju, kas, ērti iekārtojušies zālienos, malkoja šampanieti un kompānijas "Pimm''s" kokteiļus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu