"Jaunais vilnis 2008" dalībnieki izpildīs pasaules hitus (52)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šodien notiks starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" otrā diena, kuras laikā konkursa dalībnieki izpildīs pasaules hitus. Dzintaru koncertzālē būs iespēja dzirdēt pazīstamu skaņdarbu oriģinālas interpretācijas konkursa finālistu izpildījumā.

Pirms konkursa programmas uz Dzintaru koncertzāles skatuves būs skatāms lielisks šovs disko stilā, sola pasākuma rīkotāji.

Šovakar koncertā uzstāsies Alla Pugačova, Valerija, Laima Vaikule, "Sabiedrības krējums", Grigorijs Ļeps, Jurijs Šatunovs, Nastja Kočetkova, Karina Koka, Poļina Gagarina, Julija Načalova, Sergejs Lazarevs, Makpal, "Jukebox", Irina Dubcova, Dominiks Džokers, Antons Zacepins, Timurs Radriges, Maiks Mironenko, Sofiko un Andris Ērglis.

Konkursa programmas vadītāja būs Ksenija Sobčaka.

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" piedalās kopumā 17 dalībnieki, kas pārstāv Armēniju, Baltkrieviju, Vāciju, Gruziju, Izraēlu, Itāliju, Kazahstānu, Kanādu, Kirgizstānu, Maķedoniju, Ukrainu, Somiju un Latviju.

Armēniju šogad konkursā pārstāv mūziķis "Mger", savukārt Baltkrieviju pārstāv Ivans Vabišķevičs, kurš darbojas arī projektā "Comedy Minsk Style", kuru viņš uzskata par vissmieklīgāko, jautrāko un vienlaicīgi neveiklāko dzīves atgadījumu.

Vāciju konkursā pārstāv "Simon Novsky", kurš bērnībā esot sapņojis kļūt par prezidentu. Viņš dievina dažādu stilu mūziku, kā arī senas franču un krievu filmas. Gruziju pārstāv duets "Giorgia", kurā dzied Mariama un Rati.

Izraēlu konkursā pārstāv 24 gadus vecais dalībnieks Vladi, Itāliju pārstāv Alessandro Ristori, kurš ir diplomēts grāmatvedis, savukārt Kazahstānu šajā konkursā pārstāv kolorītais trio "China Town" jeb dziedātājas Altinaja, Dinara un Anastasija.

Kanādu šogad konkursā "Jaunais vilnis" pārstāv dziedātāja "Jacynthe", kura savu pirmo dziesmu sarakstīja jau piecu gadu vecumā. Dziedātājas karjeru viņa sāka skolas korī, bet pēc tam viņa kļuva par gospeļu kora solisti.

No Kirgizstānas šogad piedalās dziedātājs Omārs, kurš norāda, ka viņa īpašais talants ir prasme atdarināt dažus populārus māksliniekus, savukārt Maķedoniju konkursā pārstāv duets "Nokaut", kurā dzied Vladimirs Krestevskis un Nikola Perevskis.

No Ukrainas konkursā šogad piedalās divi pārstāvji - grupa "Klipsi" un dziedātāja Mika Ņūtone, savukārt Somiju konkursā pārstāv dziedātāja Sofia Zida, kura līdz šim jau piedalījusies dažādos muzikālos konkursos un mūziklā, kā arī starptautiskajā konkursā "Eirovīzija 2003", kurā dziedāja bekvokālu.

Krieviju šogad jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" pārstāv trīs dalībnieki - dziedātāja Irisa, Jeļena Maksimova un Ņuša Šuročkina, savukārt Latviju šogad konkursā pārstāv Dons.

Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" žūrijā ir Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Maks Fadejevs, Igors Nikolajevs, Konstantīns Meladze, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Valērija, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un Fjodors Bondarčuks.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu