Brazīļu ritmi "Dirty Deal cafe"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27.oktobrī plkst. 21 "Dirty Deal cafe" notiks akustiskais grupas "Avocado" koncerts.

"Avocado" ir divu vācu mūziķu Anne Müller (balss) un Andreas Göbel (ģitāra) duets. Grupas muzikāli akustiskais sniegums ir balss, ģitāras, brazīliešu ritmu, vācu tekstu, divu radošu cilvēku un svaigu ideju sajaukums, kas vienaldzīgu neatstās nevienu dzīvās mūzikas mīļotāju. Kā paši mūziķi atzīst, ""Avocado" mūzika ir ceļojums starp sapni un realitāti, identitāti un atvērtību, starp mūsu mājām un visu pārējo pasauli."

"Kaut kad viņi abi devās prom. Viens otru nepazīstot. Pretējos virzienos. Tālu prom. Brazīlijā un Jaunzēlandē katrs mākslinieks atrada sevī mūziku un ieguva neierastu skatījumu uz dzīvi. Atrodoties dažādās vietās, viņi abi ieguva līdzīgu pieredzi – atklāja valodas skaistumu un jaunu identitāti. Atgriežoties Vācijā, viņu ceļi krustojās, lai atskatītos uz to, ko abi piedzīvojuši un sāktu kaut ko jaunu."

Pasākumu organizē DD Cafe sadarbībā ar Baltijas-Vācijas augstskolu biroju (Baltisch-Deutsches Hochschulkontor) un Gētes institūtu Rīgā.

IEEJA BEZ MAKSAS!!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu