Pasniegtas MTV Video Music balvas (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

MTV mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā galveno uzmanību centās iegūt Džeks Bleks, ģērbies kā Mēnescilvēks, repere "Lil' Kim" oranžā cietumnieku tērpā un kāds pēc uzmanības alkstošs iebrucējs uz skatuves.

Tomēr neskatoties uz MTV centieniem attēlot ceremoniju kā vietu satriecošiem incidentiem, īpaši 2003.gada Madonnas un Britnijas Spīrsas skūpstu uz skatuves, ceturtdien Ņujorkā notiekošajā ceremonijā nekas šokējošs nenotika.

Vienīgā novirze no mierīga scenārija vadītajā pasākumā notika, kad popmūzikas panku grupa "Panic! at The Disco" devās uz skatuvi pēc balvas par gada labāko videoklipu.

Negaidīti skatuvi ieņēma kāds skatītājs, kas atņēma mikrofonu vienam grupas dalībniekam un iepazīstināja ar sevi kā ar Siksu (Sešinieku).

"MTV man nekad nav devusi savu šovu," viņš sūdzējās, neveiksmīgi mēģinot izraut statuju no balvas pasniedzējas, dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas rokām.

Kameras strauji novērsās, iebrucējs ātri tika aizvests projām, un satrauktā Lopesa centās nogludināt situāciju, skaidrojot: "Tas viss bija ieplānots."

Atšķirībā no pagājušā gada, kad uzvarētāju vidū dominēja "Green Day" ar septiņām balvām, šogad nebija izteikta līdera un pirmās 12 lielās balvas tika pasniegtas 12 dažādiem māksliniekiem.

Par gada labāko video tika atzīts grupas "Panic! at the Disco" videoklips dziesmai "I Write Sins Not Tragedies".

Balvu par labāko solomākslinieka videoklipu saņēma Džeimss Blants ar "You''re Beautiful", savukārt sieviešu kategorijā tika sumināta Kellija Klārksone ar "Because of You".

Par labāko grupas video atzīts "The All-American Rejects" "Move Along".

Hiphopa kategorijā uzvarēja "Black Eyed Peas" ar "My Humps".

Bejonsa Noulza pēc satriecošas uzstāšanās saņēma balvu par labāko videoklipu dziesmai "Check on It" R&B kategorijā.

Meiteņu grupa "Pussycat Dolls" kopā ar reperi "Snoop Dogg" tika sumināta par labāko deju mūzikas videklipu "Buttons".

Par labāko rokmūzikas video atzīts AFI videoklips dziesmai "Miss Murder", savukārt popmūzikas kategorijā - Pinkas dziesmai "Stupid Girls".

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu