Valērijs Ļeontjevs vēlas adoptēt bērnu (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Miljonu mīlulis - populārais krievu estrādes dziedonis Valērijs Ļeontjevs (57) apstaigā bērnunamus, lai atrastu sev dēlu.

Estrādes zvaigzne ļoti vēlas adoptēt bērnu. Par šādu atbildīgu soli Valērijs izķīries, jo ilgus gadus sapņojis par dēlu, kas izaugtu un arī kļūtu par mūzikas zvaigzni, ziņo "Žiznj".

"Valērijs Jakovļevičs jau sen vēlējies adoptēt mazuli," stāsta tuvs dziedātāja draugs Aleksandrs Bogdanovičs. "Pēdējā laikā viņš vispār ļoti nopietni tam ķēries klāt. Kā ikviens normāls vīrietis, viņš sapņo par dēlu, par mantinieku, tiesa, viņa dzīvesbiedrene Ļusja, kā jau tas ierasts, sapņo par meitenīti."

Prasības pret topošo dēlu ir ļoti augstas, galvenais priekšnoteikums Ļeontjevam esot labi gēni.

"Gēni, tas ir pats galvenais," turpina Bogdanovičs. "Iespējamā mazuļa vecākiem obligāti jābūt radošiem cilvēkiem. Ļeontjeva sapnis - bērns no mūziķu ģimenes. Iespējams, viņa tētis un mamma gājuši bojā kādā negadījumā un mazulis palicis pavisam viens. Nepieciešams vientuļš, ģeniāls mazulis."

Diemžēl viens no traucējošiem iemesliem ir Ļeontjeva dubultā pilsonība, proti, viņš ir gan ASV, gan Krievijas pilsonis. Paredzēts, ka bērns dzīvotu kopā ar jauno tēti ASV, Maiami.

Valērijs pat izdomājis puisītim vārdu - Saša.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu