Dreiks tēmē uz 700 000

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kanādiešu hiphopa zvaigzne Dreiks (Drake) pirmajā nedēļā varētu pārdot vairāk nekā 700 000 jaunā studijas albuma "Take Care" eksemplāru, ziņo "billboard.com".

Protams, ar šādu rezultātu repera ieraksts stabili ierindosies ASV pieprasītāko albumu topa augšgalā, nostumjot no 1.vietas 19 gadus veco ebreju izcelsmes Pitsburgas reperi Maku Mileru (Mac Miller) un viņa debijas ierakstu "Blue Slide Park".

Ja Dreika "Take Care" sasniegs vismaz 700 000, tad tas būs trešais labākais komerciālais šā gada pirmās nedēļas rādītājs, piekāpjoties tikai amerikāņu popmūzikas hameleona - dziedātājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) ierakstam "Born This Way", kas pirmajā izdošanas nedēļā pārdots 1,1 miljonā eksemplāru, un amerikāņu hiphopa zvaigznes Lil Veina (Lil Wayne) albumam "Tha Carter IV" (964 000), liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Atgādinām, ka Dreika debijas albums "Thank Me Later" pirmajā nedēļā pārdots 447 000.

Par Dreiku

Toronto dzimušais kanādietis pirmo ievērību guva TV seriālā "Degrassi: The Next Generation". Dreiks dzimis muzikālā ģimenē - viņa tēvs spēlējis bungas kopā ar Džeriju Lī Luisu (Jerry Lee Lewis). 2006.gadā Dreiks sāka nopietni nodarboties ar mūziku un citu pēc cita izdeva vairākus atzinīgi novērtētus miksteipus. Viņu pamanīja reperis Lil Veins (viņa izdevniecība "Young Money Entertainment") un, kā presē raksta, pēc nopietnas konkurentu ieinteresētības un "vairāksolīšanas" noslēdza ar Dreiku līgumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu