Festivāls "Tak Tak Summer of Music" Polijā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 9. un 10. septembrī Polijas galvaspilsētā Varšavā notiks brīvdabas mūzikas festivāls "Tak Tak Summer of Music".

Pasākums notiks divas dienas. Tā laikā uz četrām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 20 starptautiski atzīti mākslinieki, arī vairāki pašmāju mūziķi un grupas.

Festivālā būs dzirdami dažādi mūzikas žanri - sākot ar rokmūziku un beidzot ar hiphopu un elektronisko mūziku.

Festivālā piedalīsies britu duets "Pet Shop Boys", pasaules kluba mūzikas grupa no Francijas "Daft Punk", bijušais grupas "The Stone Roses" līderis Īans Brauns, Lielbritānijas hiphopa apvienība "Stereo MCS", šobrīd daudz aprunātā indī sensācija "Maximo Park", ASV galvenā elektroniskās mūzikas eksportprece "The Crystal Method", shock-rock karaliene no Kanādas "Peaches", viņas tautietis "Mocky", ņujorkieši "Mercury Rev", kā arī daudzi citi.

Uz vienas no četrām skatuvēm, kas būs veltīta dīdžejiem, abas dienas uzstāsies dīdžejs Žils Petersons, savukārt viņa uzstāšanos papildinās dziedātājs Ērls Zingers, "Mr.Scuff" un "Zero DB", kā arī vairāki citi mākslinieki, norādīja Magone.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu