Common beidzot nokļūst topa virsotnē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmo reizi savas 14 gadus ilgās mūzikas karjeras laikā, amerikāņu reperis Komons (Common) ar jauno albumu "Finding Forever" sasniedzis "The Billboard 200" virsotni.

"Geffen" izdotā plate, kurā kā viesmākslinieki piedalās Kanje Vests (Kanye West) un Lilija Alena (Lily Allen) pirmajā nedēļā pārdota 155 000 eksemplāros. Komona iepriekšējais studijas darbs , neskatoties uz labākiem pirmās nedēļas pārdošanas rādītājiem (185 000), pirms diviem gadiem debitēja 2. vietā.

90. gadu ņūmetāla spīdekļi Korn ar nu jau septīto studijas plati "Untitled" (Virgin) šonedēļ Amerikā 2. vietā ar 123 000 pārdotiem eksemplāriem. Vīru singls "Evolution" iekļuvis arī "Mainstream Rock" topa 6. pozīcijā - Korn komerciālie panākumi ir konstanti jau kopš 1996. gada albuma "Life Is Peachy", kas debitēja 3. vietā.

Pēc divu nedēļu atrašanās līdera godā, dziesmu izlase "NOW 25" šonedēļ 3. vietā. Jaunā mūzikla "Hairspray" skaņu celiņš - 4. vietā. 15 gadus vecās amerikāņu aktrises un dziedātājas Mailijas Sairusas (Miley Cyrus) dubultalbums no Disneja seriāla "Hannah Montana 2 (Soundtrack)/Meet Miley Cyrus" - 5. vietā ar 82 000 pārdotām kopijām.

Jaunais 17 gadus vecais regeja un hiphopa atklājums Šons Kingstons (Sean Kingston), kura hits "Beautiful Girls" pabijis arī pirmajā vietā, ar debijas plati "Sean Kingston" šonedēļ ASV 6. pozīcijā.

Bērnu mūzikas izlase "Kidz Bop 12" debitē 7. vietā, savukārt repera T.I. veikums "T.I. vs. T.I.P." (Grand Hustle/Atlantic) noslīdējis no 5. uz 8. pozīciju. Fērgija ar "The Dutchess" (will.i.am/A&M/Interscope) - 9. vietā, rokeri Linkin Park ar "Minutes to Midnight" (Machine Shop/Warner Bros.) - 10.

Kā jaunums 30. vietā jaunā amerikāņu poproka grupa The Starting Line ar "Direction" (20 000), "American Idol" fināliste - melnādainā R&B dziedātāja Mandisa ar "True Beauty" (Sparrow/EMI) - 43. vietā. Groove metal kolektīvs DevilDriver ar "Last Kind Words" - 48. vietā.

Repa trio "Def Squad" viens no dalībniekiem Kīts Marijs (Keith Murray) ar "Rap-Murr-Phobia" (Def Squad/Koch) - 52. pozīcijā.

Video: Common "The Game"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu