Libānai no mazas valsts un lielas sirds

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai atbalstītu Libānas karā cietušos bērnus, vairāki simti cilvēku vakar pulcējās Vērmanes dārzā uz labdarības koncertu, kurā uzstājās Latvijā populāri mūziķi. Mūziķiem izdevās atraisīt klausītāju sirdis, un pasākuma mērķis – ziedojumu vākšana Libānas bērniem – noritēja sekmīgi.

Daudzi populāri Latvijas mūziķi atsaucās aicinājumam. "Dot un pasargāt dzīvību, tā ir vērtība, jo arī katrs bērns ir vērtība," Lauris Reiniks un citi mūziķi šādu domu atgādināja visu pasākuma laiku. Arī klausītāji iesaistījās atbalsta akcijā, sniedzot savu ziedojumu karā cietušajiem Libānas bērniem.

"Man nav vienalga, kas notiek pasaulē. Es gribētu palīdzēt jebkuram cilvēkam, un, ja man ir lieka nauda, kāpēc lai es to neziedotu Libānas bērniem," pastāstīja pati pirmā ziedotāja Kristīne Vismane. "Esmu patīkami pārsteigts un priecīgs par Latvijas tautas atsaucību," teica Latvijas un Libānas kultūras biedrības prezidents Hosams Abū Meri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu