Šovakar Rīgā koncertēs Avrila Lavinja (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (2.jūlijā), "Arēnā Rīga" koncertu sniegs populārā kanādiešu dziedātāja Avrila Lavinja.

Par rokmūzikas princesi dēvētā mūziķe koncertā izpildīs dziesmas no sava jaunākā albuma "The Best Damn Thing", kā arī savus lielākos hitus no iepriekšējiem albumiem. Dziedātāja Avrila Lavinja savas uzstāšanās laikā spēlēs arī dažādus mūzikas instrumentus.

Savas Eiropas turnejas "The Best Damn Tour" laikā mūziķe 22 valstīs kopumā sniegs 33 koncertus. Latvijā Lavinja ieradīsies pirmo reizi, un, kā apgalvo pati mūziķe, šova programma un vizuālais noformējums būs pārsteigums klātesošajiem.

Kopā ar dziedātāju Latvijā ieradīsies arī grupa 12 cilvēku sastāvā, kurā ietilpst mūziķi un dejotāji, kas kopā ar rokmūzikas izpildītāju kāps uz "Arēnas Rīga" skatuves.

Biļetes uz Lavinjas koncertu vēl iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. Stāvvietas ir izpārdotas, bet pieejamas sēdvietas par 25 latiem un 35 latiem.

Lavinja, kura šobrīd ir viena no populārākajām dziedātājām pasaulē, savu pirmo albumu izdeva 17 gadu vecumā. Dziedātāja vairākas reizes ir nominēta "Grammy" balvai, triumfējusi MTV balvu pasniegšanas ceremonijās un ieguvusi daudzas citas atzinības.

Dziedātāja ir izdevusi trīs studijas albumus, kas pārdoti jau vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru visā pasaulē.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu