Šakira dejo milzīgas vagīnas iekšpusē (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kolumbiešu popzvaigzne Šakira (Shakira) jaunajā videoklipā iejūtas vilkates ādā un demonstrē interesantu deju horeogrāfiju. Un tas viss notiek milzīgas vagīnas iekšpusē...

Jaunais dziedātājas singls "She Wolf" ņemts no tāda paša nosaukuma studijas albuma, kas dienas gaismu ieraudzīs jau šonedēļ (9.okt.). Dziesmu kopīgi sarakstījuši un producējuši Šakira, Džons Hilss (John Hill) un amerikāņu rokgrupas The Bravery solists Sems Endikots (Sam Endicott).

""She Wolf" (skat. video) ideja pie manis atnāca mistiskā veidā," komentē dziedātāja. "Es atrados ierakstu studijā, man bija slikts garastāvoklis, bet tad pēkšņi kaut kas notika un jau desmit minūšu laikā dziesma bija gatava."

Dziesmas video režisors ir daudzu popmūzikas video autors Džeiks Nava (Jake Nava).

Šakira dzimusi 1977. gada 2. februārī Kolumbijā. Šakiras vārds arābu valodā nozīmē "Dieva žēlastības sieviete", savukārt hindi valodā tulkojams kā "Gaismas dieviete".

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu