Riana pārspēj desmitgades rekordu (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nu jau desmito nedēļu pēc kartas Apvienotās Karalistes pirktākais singls ir 19 gadus vecās Rianas un Jay-Z ieskaņotais "Umbrella" (Def Jam).

Pēdējos 13 gadus nevienam māksliniekam nav izdevies šāds panākums, tikai 1994. gadā Wet Wet Wet balāde "Love Is All Around" noturējās topā 15 nedēļas (no kurām tikai 9 nedēļas pēc kārtas). Arī 1992. gadā Vitnija Hjūstone ar "I Will Always Love You" spēja nemainīgi saglabāt pirmo vietu desmit nedēļas pēc kārtas.

Starp citu, Rianna atzīmējusi sava singla panākumus topā ar jaunu lietussargu kolekciju, sadarbojoties ar apģērbu ražošanas firmu "Totes", viņa laidusi klajā lietussargu kolekciju, kurā ir pieci dažādu krāsu modeļi.

Rianas hits aizšķērsojis ceļu jaunajai britu māksliniecei Keitai Nešai, kuras asprātīgais singls "Foundations" (Fiction/Polydor) pakāpies par vienu vietu uz augšu (3-2). Jaunākais superproducenta Timbalanda hits "The Way I Are", piedaloties Kerijai Hilsonei (Keri Hilson) - 3. pozīcijā. Top atgriezies arī Enrike Iglesiass ar "Do You Know (The Ping Pong Song)" (Interscope). Jaunums iekš top10 dīdžeja Marka Ronsona (Mark Ronson) un Lilijas Alenas (Lily Allen) kontā ar versiju par Kaiser Chiefs dziesmu "Oh My God" (Columbia).

Skotu dziedātāja Eimija Makdonalda ar debijas singlu "Mr. Rock and Roll" (Mercury) nokļuvusi augstajā 12. vietā. Deju kolektīva Groove Armada sadarbība ar bijušo "Sugababes" dalībnieci Mutuju "Song 4 Mutya (Out Of Control)" pakāpusies no 16. uz 13. vietu (skat. video). Vēl kā jaunums topā - rokeru Biffy Clyro "Folding Stars" (14th Floor) - 18. pozīcijā.

Savukārt albumu topā pirmajā vietā iekārtojies "Britain''s Got Talent" TV šova uzvarētājs Pols Potss (Paul Potts) ar operas žanrā ieturēto plati "Paul Potts". Potsa disks ir vienīgais jaunums visā top75 sarakstā, tas nostūmis no pirmās vietas britu rokeru The Enemy debijas plati "We''ll Live and Die in These Towns".

Video: Groove Armada "Song 4 Mutya":

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu