Jay-Z: "Es gribētu sadarboties ar Liamu Galaheru!" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu hiphopa moguls "Jay-Z", īstajā vārdā Šons Kārters (Shawn Carter) izteicies, ka labprāt ierakstītu kādu kopīgu dziesmu ar "Oasis" solistu Liamu Galaheru (Liam Gallagher).

Pirmo reizi Jay-Z šādu sadarbības iespēju apsvēra, kad uzdūrās kādam NME rakstam, kurā viņa kolēģis - reperis Snoop Dogg izteicies, ka vēlētos sadarboties ar citu "Oasis" līderi - nesen grupu atstājušo vecāko brāli Noelu Galaheru (Noel Gallagher).

"Es dzirdēju, ka Snūps taisās sadziedāties ar Noelu. Ja tā ir tiesa, tad es piesakos uz kopdarbu ar Liamu," reperis komentē kādā intervijā. "Viņu [Oasis] mūzika rullē, un, manuprāt, mūsu muzikālie stili labi saderētu kopā."

Liam Gallagher
Liam Gallagher Foto: Publicitātes foto

Jay-Z iespējamo sadarbību salīdzina ar viņa un rokgrupas Linkin Park kopdarbu, kad 2004.gadā tika izdots albums "Collision Course".

"Kad es sāku sadarbību ar "Linkin Park", neviens neticēja, ka tas varētu izdoties," viņš turpina. "Tas izrādījās komerciāli ļoti veiksmīgs darbs. Tas pats varētu notikt arī šoreiz."

Viņš piebildis, ka vēlētos, lai Liams ar viņu sazinās, un viņš ir pārliecināts, ka rezultāts būs ļoti labs.

Repera "The Blueprint" triloģijas pēdējais albums jau trešo nedēļu stabili saglabā līderpozīcijas "Billboard 200" pārdotāko albumu topā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu