Šakira atgriežas pirmajā vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr Razorlight puiši ar otro studijas darbu "Razorlight" otro nedēļu pēc kārtas noturējušies albumu topa virsotnē, Šakira un Wyclef Jean ar "Hips Don't Lie" (Epic) atkal iekarojuši singlu topu.

Nu jau astoto nedēļu šī dziesma atrodas britu singlu topā (54-3-2-1-2-2-3-1) un spējusi noturēt Kristīnes Agileras atgriešanās singlu "Ain''t No Other Man" (RCA), kas pēc pagājušās nedēļas digitālajām lejupielādēm debitēja 18. vietā, bet šonedēļ pēc reāla singla iznākšanas uzkāpis līdz otrajai.

Top 10 atrodami tikai divi jaunumi - Madonna ar "Get Together" (Warner Bros.) uzkāpusi no 45-7, bet rokeri Kasabian ar jauno singlu "Empire" - 9. vietā. Pagājušogad puišiem izdevās divreiz ielauzties desmitniekā ar "L.S.F." un "Cutt Off".

Perisas Hiltones (Paris), Pet Shop Boys, Feeder un Shapeshifters & Chic singli debitējuši ārpus pirmā desmitnieka.

Albumu topā Razorlight saglabājuši līderpozīcijas, taču tās nopietni sāk atkal apdraudēt Snow Patrol, kuru jaunākais singls "Chasing Cars" kļūst arvien populārāks. Vienīgais jaunums Top 10 pieder Farelam Viljamsam (Pharrell Williams) ar debijas soloalbumu "In My Mind" (Virgin) - 7. vieta.

Manic Street Preachers solista Džeimsa Dīna Bredfīlda (James Dean Bradfield) debija "The Great Western" (Columbia) spējusi nokļūt tikai 22. pozīcijā. 35. vietā kā pēdējais jaunums atrodams soulmūzikas milzis Bils Vizers (Bill Withers) ar labāko dziesmu kompilāciju "Lovely Day - The Very Best Of".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu