Nominācijas MTV mūzikas video balvām (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokgrupa "Red Hot Chili Peppers" un kolumbiešu dziedātāja Šakira saņēmuši septiņas nominācijas šā gada MTV mūzikas video balvām.

Madonna un pankroka kvartets "Panic! At The Disco" nominēti piecās kategorijās katrs, bet Džeimss Blants pretendē uz balvu labākajam dziedātāja videoklipam.

Apbalvošanas ceremonijā, kas notiks 31.augustā Ņujorkā, uzstāsies tādi mūziķi kā Džastins Timberleiks, Bejonsa Noulza, Ludakriss un Džeka Vaita jaunā grupa "Raconteurs".

Ceremonija pēc divu gadu pārtraukuma atkal notiks Ņujorkā, bet iepriekšējos divus gadus pasākums rīkots Maiami.

Gada labāko videoklipu kategorijā nominēts "Red Hot Chili Peppers" klips "Dani California" un Šakiras "Hips Don''t Lie", kā arī Madonnas "Hung Up", Kristinas Agileras "Ain''t No Other Man" un "Panic! At The Disco" dziesma "I Write Sins Not Tragedies".

Līdz ar Džeimsu Blantu dziedātāju labāko videoklipu kategorijā nominēts arī Kanje Vests, "Busta Rhymes", "T.I." un Niks Lehijs, kurš savā videoklipā "What''s Left of Me" atspoguļo šķiršanos no Džesikas Simpsones.

Uz balvu par labāko dziedātājas klipu līdzās Šakirai pretendē Kellija Klārksone, Nellija Furtado, Madonna un Agilera.

Grupas labākā videoklipa kategorijā nominēti "All-American Rejects", "Fall Out Boy", "Gnarls Barkley", "Panic! At The Disco" un "Red Hot Chili Peppers".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu