The Enemy un Rianas nedēļa (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B dziedātāja Riana (Rihanna) Apvienotās Karalistes singlu topā jau episko devīto nedēļu pēc kārtas saglabājusi pirmo vietu ar «Umbrella».

Šajā desmitgadē līdzīgs panākums izdevies tikai projektam Gnarls Barkley ar «Crazy».

Albumu topā pirmajā vietā ar savu debijas plati uzšāvusies britu rokgrupa The Enemy ar «We»ll Live and Die in These Towns«. Puišu pirmie singli »Had Enough« un »Away From Here« jau pabijuši Top 10 sarakstos. The Enemy panākumi aizšķērsojuši ceļu Ņujorkas roka eksportam Interpol ar »Our Love To Admire« (Capitol) - 2. vieta un Billija Korgana atkalapvienotajiem The Smashing Pumpkins ar »Zeitgeist« - 4. pozīcija.

Veiksmīga nedēļa izrādījusies arī jaunajam britu projektam Cherry Ghost - dziesminieka Saimona Aldreda (Simon Aldred) vadītā grupa debitējusi topā augstajā 7. vietā ar »Thirst for Romance« (Heavenly).

Singlu topā aiz Rianas ērti iekārtojusies vēl viena Amerikas popzvaigzne - Fērgija ar »Big Girls Don«t Cry» (Interscope) - kāpums no 8. uz 2. vietu. Jaunākais superproducenta Timbalanda hits «The Way I Are», piedaloties Kerijai Hilsonei (Keri Hilson) - 4. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu