Mūzikas festivāls "Fonofest" (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. un 14. jūlijā Cēsu rajona "Uplandos" jau trešo vasaru notiks mūzikas un sporta festivāls "Fonofest".

Šogad festivāls piedāvā plašu programmu gan aktivitāšu, gan muzikālās daudzveidības ziņā.

Festivāla dzīvās mūzikas izpildītāji uzstāsies uz Lielās un Mazās jeb Radio SWH Pagraba skatuves. Paralēli tām apmeklētājus izklaidēs arī Veto magazine Dj telts. Ikvienam būs iespēja piedalīties FANS pludmales volejbola vai smilšu futbola turnīros, kā arī par simbolisku cenu festivāla teritorijā izmēģināt peintbola aktivitātes Savukārt no visu veidu mūzikas un sporta nogurušie varēs atpūsties, baudot vasaras brīvdabas kino.

Par festivāla centrālo notikumu solās kļūt zviedru hardcore/rock grupas Blindside uzstāšanās. Par galveno mākslinieku grupa izvēlēta, pateicoties tās milzīgajai atdevei koncertu laikā, ar kuru pasaulē tā jau guvusi plašu atzinību. Latvijā Blindside pagaidām ir zināma tikai atsevišķiem zinātājiem, tāpēc festivāls piedāvā tā apmeklētājiem dzirdēt un atklāt kvalitatīvu, laika pārbaudi izturējušu un emocijām piesātinātu mūziku. Eiropas mūzikas pazinējiem nebūs sveši arī P.O.Box (Francija) un Defdump (Luksemburga) vārdi, taču pašmāju mūzikas cienītāji varēs priecāties par The Hobos un Crowd. Uz Lielās skatuves divu dienu laikā uzstāsies 16 grupas, un par īpašu mūziku bezrūpīgām vasaras nakts dejām rūpēsies Dj Toms Grēviņš.

Uz Mazās skatuves kāps visdažādāko žanru mūziķi, sākot no dziesminiekiem un beidzot ar eksperimentālo elektronisko mūziku. Savu dalību Pagrabfestā apstiprinājuši Goran Gora, Tumors, Martin Confused, Mona De Bo un daudzi citi.

Neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa ir telšu pilsēta, un tālākiem ciemiņiem nodrošināta tiks arī autostāvvieta.

Biļetes uz festivālu varēs iegādāties pasākuma dienā: ieejas maksa vienai dienai – Ls 5, abām – Ls 8.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu