Rīgas Latviešu biedrībā notiks koncerts "Miniatūru pērles"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Latviešu biedrības Mūzikas komisija laipni aicina interesentus 2008. gada 17. jūnijā plkst. 19.00 Rīgas Latviešu biedrības Līgo zālē apmeklēt koncertu Miniatūru pērles.

Piedalīsies pianiste Inguna Puriņa. Programmā Morisa Ravēla, Klāras Vīkas–Šūmanes, Johannesa Brāmsa, Ferenca Lista, Friderika Šopēna un Kloda Debisī skaņdarbi. Frančesko Petrarkas, Halila Džibrāna un Jāņa Anmaņa dzeju lasa Juris Vizbulis. Kristapa Gaiļa gaismas režija.

Pianiste Inguna Puriņa: "Mūzika. Vārds. Gaisma. Trīs mākslas veidi, trīs izpausmes, kurās mēs domājam un jūtam, kurās – dzīvojam. Šāda koncerta ideju loloju jau sen. Un šajā koncertā manis spēlētās klaviermūzikas pērles papildinās Jura Vizbuļa runātais vārds un Kristapa Gaiļa gaismas režija. Esmu laimīgs cilvēks - man ir domubiedri, ar kuriem dalīties un kopā piepildīt radošos sapņus. Mirkli apstāties, ieklausīties sevī un pasaulē. Un – doties tālāk ar drosmīgu garu un atvērtu sirdi. Tālāk!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu