Bejonsē sola uzstāties Malaizijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

R&B dziedātāja Bejonsē (Beyoncé Knowles) paziņojusi par saviem plāniem uzstāties Malaizijā - valstī, kurā viņas koncerts pirms diviem gadiem tika atcelts konservatīvās Islāma partijas (PAS) iebildumu dēļ.

Kā vēsta Bejonsē mājas lapā atrodamā informācija, dziedātāja uzstāsies Malaizijas galvaspilsētā nākamajā mēnesī.

2007.gadā PAS panāca, ka viņas uzstāšanās tiek atcelta, norādot, ka dziedātājas koncerti ir pārāk nekautrīgi un neatbilst valstī pieņemtajiem standartiem, kas paredz, ka dziedātājām ir jāģērbjas un jāuzvedas konservatīvi. Toreiz koncerta organizatori paziņoja, ka uzstāšanās tiek atcelta mūziķes saspringtā koncertu grafika dēļ.

Lai arī kopš 2007.gada noteikumi par skatuves uzstāšanos ir mīkstinājušies, arī šoreiz PAS cēlusi iebildumus. "Mēs esam pret rietumu seksīgajiem koncertiem. Mēs uzskatām, ka mūsu cilvēkiem tas nav vajadzīgs," sacīja PAS jauniešu organizācijas vadītājs Sabki Jusofs.

Koncerta organizatori nekādus komentārus vēl nav snieguši.

Augustā PAS aicināja atcelt dāņu rokgrupas "Michael Learns To Rock" uzstāšanos, pamatojot savu nostāju ar to, ka mūziķi "dziļi aizvainos" musulmaņus svētā mēneša ramadāna laikā.

Kopš 2007.gada PAS iebildis arī pret tādu mākslinieču kā Rianas, Gvenas Stefānijas, Avrilas Lavinjas un Meraijas Kerijas koncertiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu