The White Stripes albums nr. 1 (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Blūzroka dueta The White Stripes jaunākais ieraksts "Icky Thump" (XL Recordings) šonedēļ ir pirktākais albums Apvienotajā Karalistē.

Džeks un Mega Vaiti atkārtojuši 2003. gada plates "Elephant" panākumus un šonedēļ nodrošinājuši sev jaunu numur viens britu albumu topā. Dueta iepriekšējais ieraksts "Get Behind Me Satan" (2005) arī debitēja augstajā 3. vietā.

Pagājušās nedēļas līderi - 80. gadu beigu supergrupa The Traveling Wilburys, kurā savulaik apvienojušies Džordžs Harisons (George Harrison), Bobs Dilans (Bob Dylan), Toms Petijs (Tom Petty), Džefs Linne (Jeff Lynne) un Rojs Orbisons (Roy Orbison), noslīdējusi uz 2. vietu. Jaunajā kompilācijā iekļauti vīru remasterētie ieraksti, DVD un agrāk nekur nepublicēts materiāls. Trešajā vietā kā jaunums - latino mūzikas zvaigzne Enrike Iglesiass (Enrique Iglesias) ar "Insomniac". Trešais un pēdējais jaunums top10 skotu dīdžejam un producentam Kalvinam Harisam (Calvin Harris) ar debijas albumu "I Created Disco". Londonas grupa Ghosts ar debijas ierakstu "The World Is Outside" (Atlantic) 18. vietā.

Barbadosā dzimusī R&B zvaigzne Riana (Rihanna) turpina jau sesto nedēļu pēc kārtas sēdēt pārdotāko singlu topa tronī ar "Umbrella", viņai uz papēžiem min BBC1 talantu atlases uzvarētājs Endrjū Loida Vēbera jaunā mūzikla galvenajai lomai - Lī Mīds (Lee Mead) ar "Any Dream Will Do" (18-2) un Enrike Iglesiass ar "Do You Know (The Ping Pong Song)" - 3. vieta.

Pamatīgs kāpums izdevies Birmingemas rokeriem Editors, puišu pirmais singls "Smokers Outside the Hospital Doors" (Columbia) no šonedēļ klajā laistā otrā studijas albuma "An End Has a Start" pacēlies no 30. uz 7. vietu.

Anglo/zviedru rokgrupa The Hoosiers pateicoties lejupielādēm debitējusi 16. vietā ar "Worried About Ray" (RCA), blakus vēl viens jaunums no Take That - "I''d Wait For Life" 17. vieta un Muse ar Map of the Problematique" (18).

Ārpus pirmā divdesmitnieka Džastins Timberleiks (Justin Timberlake), Garets Geits (Gareth Gates), Džeks Pinats (Jack Penate), Air Traffic, jaunā amerikāņu rokgrupa Paramore, Ash, Pols Makartnijs (Paul McCartney), My Chemical Romance, Saimons Vebbe (Simon Webbe) un Fērgija (Fergie).

Video: Fergie "Big Girls Don''t Cry":

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu