Sākas Glastonberijas mūzikas un mākslas festivāls (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas Somersetas grāfistes Piltonas ciematā šodien oficiāli sākas 2007.gada Glastonberijas mūzikas festivāls, kas ir lielākais brīvdabas mūzikas un mākslas festivāls pasaulē, ziņo "New Musical Express".

Tomēr jau ceturtdienas vakarā uz vairākām nelielām skatuvēm, ieskaitot "Leftfield Stage", uzstājušās tādas grupas kā "Ox Eagle Lion Man", "The Blood Arm" un "The Draytones".

Viens no visvairāk apmeklētajiem vakara pasākumiem bijis Liverpūles dziedātājas Kendijas Peinas uzstāšanās. Dziedātāja uzstājās ar enerģisku šovu, kura laikā skanēja dziesmas no viņas debijas albuma "I Wish I Could Have Loved You More".

Festivāla galvenie pasākumi sāksies šovakar, kad uzstāsies tādi mākslinieki kā Lielbritānijas grupas "Arctic Monkeys" un "Kasabian", kanādieši "The Arcade Fire", kā arī "Fatboy Slim", "Chumbawamba", īslandiešu dziedātāja Bjorka un britu dziedātāja Eimija Vainhausa.

Glastonberijas festivāls turpināsies līdz svētdienai - 24.jūnijam. Turpmākajās dienās uzstāsies arī tādi mākslinieki kā "The Killers", "The Who", "Kaiser Chiefs", "Manic Street Preachers", "Babyshambles", "Editors", "Iggy & The Stooges" un "Chemical Brothers".

Šogad festivāls notiek pēc viena gada pārtraukuma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu