Meisija Greja Rīgā (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā albuma "Big" tūres ietvaros Rīgā 4.jūnijā koncertēs pasaulslavenā amerikāņu dziedātāja Meisija Greja (Macy Gray), TVNET pastāstīja koncerta organizatori.

R&B, soula, neosoula, hiphopa un popmūzikas cienītājus viņa priecēs 4. jūnijā "Arēnā Rīga" ar vienīgo koncertu Baltijā. Māksliniece koncertā izpildīs dziesmas no "Big", kā arī sen zināmos superhitus no iepriekšējiem albumiem. Pašlaik dīva vēl izvēlas kādu no kvalitatīviem Eiropas māksliniekiem, kuram tiks gods būt par iesildošo spēku, bet ir pamats domāt, ka Latvijas publikai tas būs ārkārtīgi patīkams pārsteigums. Atgādinām, ka Meisija Greja jau reiz viesojās Rīgā - 2004. gada jūlijā sniedzot koncertu Mežaparka estrādē (toreiz iesildītāji bija pašmāju instrumentālais lounge orķestris "Kuba").

"Grammy" balvas laureāti - melnādaino dziedātāju pielūdzēji dievina samtainā balss tembra un unikālā dziedāšanas stila dēļ. Jau debijas albums "On How Life Is" tika pārdots vairāk nekā 7 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Superhits "I Try" ieguva tādas nominācijas kā Gada dziesma un Gada ieraksts.

Meisijas Grejas sacerētās un izpildītās dziesmas ir dzirdamas daudzās filmās, no kurām pazīstamākās ir: "Sastrēgumstunda 2" (Rush Hour 2) ar Fatboy Slim, Slick Rick un Black Eyed Peas, "Monas Lizas smaids" (Mona Lisa Smile), "Astotā jūdze" (8 Mile), "Čikāga" (Chicago) ar Queen Latifah un Lil’ Kim un jaunā Denzela Vašingtona "Deja vu". Kā aktrise viņa ir darbojusies tādās filmās kā "Treniņu diena" (Training Day), "Zirnekļcilvēks" (Spider-Man), "Idlewild", un viņas aktiermeistarība ir novērtēta ar ievērības cienīgām nominācijām.

Meisija Greja ir ne tikai dziedātāja, dziesmu autore, ierakstu producente un aktrise, viņa ir nodibinājusi mūzikas skolu, radījusi savu apģērbu līniju, kā arī aktīvi nodarbojusies ar labdarību.

Paralēli aktīvajai sabiedriskajai darbībai viņa ir nopietni strādājusi pie jaunā albuma, kas tapis ciešā sadarbībā ar jauniem producentiem un mūziķiem: reperi Will.i.am un Fērgiju no "The Black Eyed Peas", Džastinu Timberleiku un Natāliju Koulu.

"Big" izceļas ar stilistisku daudzveidību, tajā atspoguļotas pēdējos gados pieredzētās sāpes un prieks. Tiesa, kritika šo albumu neuzņēma ar īpašu sajūsmu.

Latvijas faniem vēl svaigā atmiņā ir neaizmirstamais Meisijas Grejas sniegums Mežaparka estrādē. Tagad viņa ierodas ar jaunu sparu, vēl lielāku vērienu un pavisam citā kvalitātē. Lai popularizētu savu jauno albumu, Meisija smej, ka ir iecerējusi "nopirkt ļoti seksīgu krūšturi, uz tā uzrakstīt albuma nosaukumu un staigāt ar vaļēju blūzīti". Iespējams, tāda viņa kāps arī uz Arēnas skatuves Rīgā…

Biļetes iegādājamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā: www.bilesuserviss.lv.

Koncerta organizatori: www.ginger.lv

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu