Avrila Lavinja sarīkojusi vecmeitu ballīti (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādreizējā tīņu popzvaigzne Avrila Lavinja nosvinējusi savas pēdējās dienas neprecētas sievietes kārtā, uzaicinot uz vecmeitu ballīti arī savu līgavaini - dziedātāju Deriku Vaibliju, informē "contactmusic.com".

21 gadu vecā dziedātāja saņēma divus melnas veļas komplektus "2Belles", ko rotāja rozā uzraksts "The Mrs" ("Misis"), kā arī greznu krūštura, biksīšu un korsetes komplektu no apakšveļas kompānijas "Cherish". "Viņa bija sajūsmināta, bet nedaudz samulsusi," stāstīja aculiecinieks.

Lavinja, kura bija izdaiļojusies ar plīvuru un velna radziņiem, pēc dāvanu atvēršanas kopā ar līgavaini un divdesmit draugiem vakariņoja Losandželosas restorānā "Koi", bet tad svinības turpinājās naktsklubā "Lobby", kur viņi izklaidējās kopā ar Džesiku Albu un Nikiju Hiltoni.

26 gadus vecais grupas "Sum 41" dalībnieks Vaiblijs bildināja Lavinju pagājušā gada vasarā, bet kāzu datumu pāris vēl nav paziņojis.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu