Leona Luisa atgriež britu sievietes "Billboard" virsotnē (10)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2006. gada televīzijas šova "X Factor" šova uzvarētāja Leona Luisa (Leona Lewis) ar savu singlu "Bleeding Love" ieņēmusi pirmo vietu (8-1) ASV pirktāko ierakstu tabulā "Billboard Hot 100".

Pēdējo reizi ar debijas singlu dāmu konkurencē šādu panākumu izdevās sasniegt Fērgijai (Fergie) 2006. gadā ar singlu "London Bridge".

Savukārt Luisa, kas savu karjeru tikai tā pa īstam sāka 2006. gadā, ir pirmā britu sieviete vairāk nekā 20 gadu laikā, kurai izdevies nokļūt "Billboard" tabulas virsotnē. Pēdējo reizi tas 1987. gadā izdevās Kimai Vaildai (Kim Wilde) ar savu versiju grupas The Supremes dziesmai "You Keep Me Hanging On".

"Bleeding Love" ir numur viens arī "Hot Digital Songs" topā, kur tā iekļuva, pateicoties 219 000 lejupielāžu reizēm, nostumjot no virsotnes R&B zvaigznes Ašera (Usher) pied. Young Jeezy un hitu "Love in This Club"

Pagājušajā gadā Luisa noslēdza piecus miljonus ASV dolāru (2,2 miljonus latu) vērtu ASV ierakstu līgumu un šis singls tur iznāca pirms sešām nedēļām, vēsta mūzikas žurnāls "Uncut".

Luisas panākumi ASV daļēji tiek saistīti ar to, ka pagājušajā nedēļā viņa kopā ar ietekmīgo mūzikas producentu Saimonu Kauelu piedalījās slavenās TV personības Opras Vinfrijas sarunu šovā.

Arī Lielbritānijā "Bleeding Love" bija 2007.gada pārdotākais singls, lai arī tas tika izlaists gada beigās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu