Zero 7: visi aicināti "Dārzā" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu elektroniskās mūzikas duets Zero 7 šonedēļ laiž klajā trešo studijas plati "The Garden".

"The Garden", kas veikalos nonāca 22. maijā un seko 2004. gada platei kā pirmo singlu piedāvā plati ievadošo "Futures", kurā kā viesvokālists dzirdams zviedru izcelsmes dziesminieks Hosē Gonzalezs (Jose Gonzalez). Gonzalezs dzirdams vēl dažās albuma dziesmās,

Ierakstā, kā ierasts, dzirdama arī Austrālijas dziedātāja Sia Furler, viņas balss kopā ar spāņu ģitāru dzirdama jaunākajā singlā "Throw It All Away".

Zero 7 ir divi puiši no Londonas – Sems Hardekers (Sam Hardaker) un Henrijs Binss (Henry Binns). 1990. gados strādājuši ar dažādiem pop māksliniekiem, producējot un remiksējot, sākot no Pet Shop Boys, beidzot ar Robertu Palmeru (Robert Palmer). Pēc 90. gadu beigās radītajiem Radiohead un Terry Callier remiksiem Zero 7 ieguva plašu publicitāti, kas izpaudās arī projekta mazo platīšu (EP) komerciālajos panākumos. Ieguvuši labu reputāciju, mākslinieki pieaicināja vairākus viesvokālistus – Sia Furler, Sophie Barker un Mozez un radīja vienu no easy listening electronic mūzikas spilgtākajiem darbiem "Simple Things". Plate ieguva platīna statusu, proti, visā pasaulē tika pārdoti 800 000 albuma kopiju.

"The Garden":

1. Futures 2. Throw It All Away 3. Seeing Things 4. The Pageant of the Bizarre 5. You''re My Flame 6. Left Behind 7. Today 8. This Fine Social Scene 9. Your Place 10. If I Can''t Have You 11. Crosses 12. Waiting To Die

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu