"Runcis Zābakos" aptur Stileru un Mērfiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārās kino franšīzes "Šreks" blakusprojekts - animācijas filma "Runcis Zābakos" ("Puss in Boots") saglabājusi līderpozīcijas Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

"DreamWorks Animation" darbs "Runcis Zābakos" otrajā nedēļā iekasējis ap 33 miljoniem, un tas ir labs rezultāts, jo kases ieņēmumu kritums ir tikai 3%. Jau varēja gaidīt, ka kritums būs neliels (pagājušā nedēļas nogale pagāja Helovīna svētku zīmē un citu faktoru dēļ), taču šāds rezultāts ir pārsteidzoši labs. Kopējā kase jau sasniedz 75 miljonus pirmajās 10 dienās.

Otro vietu ienēmis komiķis Bens Stilers (Ben Stiller) un filma "Kā aplaupīt debesskrāpi" ("Tower Heist"), iekasējot ap 25 miljoniem. Rezultāts ir uzskatāms par salīdzinoši viduvēju, jo lielākā daļa no Bena Stilera filmām, kuras iznākušas pēdējo gadu laikā, spējušas iekasēt lielākas, pat daudz lielākas summas. Filmā spēlē arī leģendārais Edijs Mērfijs (Eddie Murph), kuru ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas organizatori izvēlējušies 84. Oskara balvas pasniegšanas ceremonijas vadītāja lomai.

Anotācija: Ņujorkas dārgākā rezidenču nama menedžeris (Stilers) vada šo namu jau desmit gadus, viņa acij nepaliek nepamanīts itin nekas. Nama ietekmīgākais iedzīvotājs - Volstrītas titāns Arturs Šovs (Alan Alda) atrodas mājas arestā pēc tam, kad tika pieķerts zādzībā lielos apmēros - apzadzis savus investorus un pievācis 20 miljonus dolāru. Kuri no piekrāptajiem investoriem ir visniknākie? Šā nama apkalpojošā personāla darbinieki, kuru pensiju plānā ieguldītā naudiņa nu ir vējā. Un tieši viņi pārzina debesskrāpi kā savu kabatu...

Foto: publicitātes

Savukārt 4. un 5. pozīciju ieņēma attiecīgi "Paranormālo parādību" trešā filma jeb "Paranormal Activity 3" un fantastikas trilleris "Laikā" ("In Time"), kurā jau savā kārtējā lomā redzams mūziķis Džastins Timberleiks (Justin Timberlake). Jāizceļ, ka "Paranormal Activity 3" pasaules mērogā iekasējusi jau ap 150 miljoniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu