Izdots Roberto un Elizabetes debijas albums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdots dziedātājas Elizabetes Zagorskas un Roberto Meloni dueta debijas albums "Viva El Amor", informēja mūzikas izdevniecības "Antena" direktore un grupas "Putnu balle" menedžere Anete Kalniņa.

Debijas albumā apkopotas 14 melodiskas dziesmas.

Roberto un Elizabete ir latviešu popkultūrai neraksturīgs starptautisks duets, kurš apvieno karstās itāļu asinis un latvietes lepno dabu. Pēc atsevišķi piedzīvotajiem šoviem "Dejo ar zvaigzni" un "Dziedi ar zvaigzni" abi tomēr sapratuši, ka vislabāk uz skatuves jūtas kopā duetā "Elizabete & Roberto", norādīja Kalniņa.

Ar savu temperamentu duetam ir izdevies pārsteigt un iegūt plašu klausītāju loku ne tikai Latvijā, bet visās Baltijas valstīs un arī Roberto dzimtajā Itālijā.

Duets bieži viesojies Sardīnijā, sniedzot koncertus un piedaloties dažādos pasākumos. Interesi par kolorīto duetu izrādījuši arī Itālijas un Sardīnijas plašsaziņas līdzekļi, publicējot intervijas un rādot sižetus ar jaunajiem māksliniekiem.

Duets "Elizabete & Roberto" izveidojās 2004.gadā televīzijas realitātes šovā "Talantu fabrika". Dziesmas savam repertuāram jaunieši sacer paši - Elizabete komponē mūziku, bet Roberto raksta vārdus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu