Maikls Džeksons: "Paldies par "Thriller" panākumiem!" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par godu Maikla Džeksona (Michael Jackson) albuma "Thriller" 25 gadu jubilejas atzīmēšanai dziedātājs pirmdien videovēstījumā pateicies faniem par minētā albuma neticamajiem panākumiem.

Atgādinām, ka šonedēļ klajā nāk ģeniālā 80. gadu ieraksta "Thriller" speciālais 25 gadu jubilejas izdevums, kurā blakus oriģinālajam albumam kā bonusi pievienotas šā brīža hiphopa zvaigžņu Kanjes Vesta (Kanye West), Eikona (Akon), Fērgijas (Fergie) un will.i.am "Thriller" dziesmu interpretācijas.

"Ir grūti noticēt, ka pirms 25 gadiem es un Kvinsijs Džounss (Quincy Jones) sākām šīs plates ierakstu," videovēstījumā komentē Džeksons. Nav precīzi zināms, kad un kur mākslinieks ir ierakstījis šo video.

Džeksons piebilst, ka viņa muzikālā karjera nepavisam nav galā:

"No Maikla Džeksona jūs vēl daudz ko dzirdēsiet," saka Džeksons. "Mana mīlestība pret mūziku nav nekur pazudusi... Ceru, ka "Thriller" turpinās savu muzikālo dzīvi un to atklās arvien jauni klausītāji."

49 gadus vecais Džeksons kļuva par superzvaigzni, kad 1982. gada novembrī laida klajā albumu "Thriller", kurā par popmūzikas klasiku kļuvuši tādi skaņdarbi kā "Billie Jean", "Beat It" un, protams, "Thriller", kaut gan visi albuma skaņdarbi ir izcili.

"Thriller" albums ir visu laiku pārdotākais mūzikas ieraksts pasaulē.

Tikmēr internetā jau kādu laiku atrodams Maikla Džeksona it kā jaunais albums, kura dziesmu saraksts ir šāds:

01 - Gangsta (No friend of mine) - with The Fugees 02 - Xcape 03 - Why - with 3T 04 - What more can I give 05 - Todo para ti (What more can I give - Spanish version) 06 - What more can I give/Todo para ti (Spanglish version) 07 - Let me let go 08 - Someone put your hand out 09 - Shout 10 - I need you - with 3T 11 - Ride with me - with Rodney ''Darkchild'' Jenkins 12 - Biggerman 13 - Get out of my mind 14 - Mamacita - with Santana

Cik daudzas no šīm dziesmām tiešām tiks iekļautas gaidāmajā "atgriešanās" albumā, nav zināms.

Tiesa, kļuvis zināms, ka "Grammy" balvu ceremonijā, kas notika 10. februārī, sākotnēji bija paredzēta arī Maikla Džeksona atgriešanās uz lielās skatuves, taču pēdējā brīdī viņa piedalīšanās atcelta dziedātāja nepamatoto prasību dēļ. Džeksons bija uzstājis, lai pasākuma laikā viņu vismaz trīsdesmit reižu nosauktu par "popmūzikas karali", kā arī pieprasījis, lai viņam tiktu pasniegta īpaša "Grammy" balva par izciliem sasniegumiem.

Maikls Džeksons pēdējo reizi saņēmašo balvu 1996. gadā par labāko viedoklipu dziesmai "Scream".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu