Ogres estrādē plānoti gandrīz 20 dažādi koncerti (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šosezon Ogres estrādē tiks piedāvāti gandrīz 20 dažādi koncerti.

Šogad Ogres estrādē plānots plašs koncertu un pasākumu plāns - padomāts gan par pašmāju zvaigžņu cienītājiem, gan arī par tiem, kuri ar nepacietību gaida krievu estrādes un pasaules mēroga zvaigžņu koncertus.

Mūzikas mīļotājus šajā vasarā priecēs pasaules zvaigznes Nazareth un roka leģenda - grupa Smokie, kā arī London Beat un Bad Boys Blue. Estrādē šajā sezonā uzstāsies arī Krievijas zvaigznes un pašmāju mākslinieki - "Opus Pro", "Melo M", "Līvi", "Z-Scars", "Eolika" un daudzi citi.

Šajā pavasarī Ogres estrādē veikta skatuves maiņa, skatītāju rindas iedalītas vairākos sektoros. Estrādē ir "V.I.P." sektors, kurā ir galdiņi ar sēdvietām, atsevišķs bārs un nojume. Tāpat estrādē ir A un B sektors ar numurētām sēdvietām un C sektors ar sēdvietām.

Lai plašāk informētu par 2006.gada sezonas koncertiem un Ogres estrādē gaidāmajiem viesmāksliniekiem, 2.maijā, notiks preses konference. Tajā piedalīsies duets "Elizabete & Roberto", Ogres estrādes preses sekretāre Ozoliņa un Ogres estrādes mākslinieku aģents Alfrēds Madžulis.

Preses konference plkst.12 notiks restorānā "Casablanca", Smilšu ielā 1/3, Rīgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu