Mūzikas festivāls "Fonofest" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ (no 3. līdz 4.jūlijam) Cēsu rajona "Uplandi" piekto reizi pulcēs apmeklētājus, tos izklaidējot ar kvalitatīvu mūziku un sportiskām aktivitātēm divu dienu garumā.

Pasākumā šogad uzstāsies vairāk nekā 30 grupas no 8 valstīm. Fonofest galveno skatuvi pārstāvēs tādas grupas kā "Anathema" (UK), "Bedwetters" (Est), "Schizma" (Pl), "Deep Insight" (Fin), "Dzelzs Vilks", "Preternatural" un daudzas citas gan lokālā, gan starptautiskā mērogā labi zināmas apvienības Ņemot vērā, ka festivāla laikā abu skatuvju darbība nepārklāsies, īpaši tika domāts arī par mazās skatuves sarakstu: "Laime Pilnīga", "The Briefing", "Monkey Rocks", "Pent-In Dreams", "The Blues Gang" un daudzi citi.

Neiztrūkstoša festivāla detaļa vienmēr ir bijusi Dj telts, kuru šogad pārstāvēs spilgtākie pašmāju diskžokeji, kā arī Toms Grēviņš ar "Pop Beats Poetry". Kā jau katru gadu, arī šogad FonoFests nebūs tikai mūzikas klausīšanās un labas atmosfēras baudīšana, proti, gaisā virmos arī sacensību gars un sviedru smaka - proporcionāli attīstoties visam festivālam kopumā, daudz tiek domāts arī par sportiskajām aktivitātēm. Šogad tās būs futbols, volejbols, skeitbords, joga, klinšu kāpšana un daudz kas cits.

Sīkāka informācijas festivāla mājaslapā www.fonofest.com

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu