"Ozone inspiration" pavasara sesija klubā "Nautilus"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 22. aprīlī, klubā "Nautilus" turpināsies Bogdana Tarana ekskluzīvie "Ozone Inspiration" sērijas pasākumi.

Pēc tradīcijas arī pavasara sesijā jauni vizuālie risinājumi tiks instalēti visā klubā, kā arī tiks saglabāti līdzšinējie "Ozone Inspiration" noteikumi. Pasākumā neoficiāli tiks atzīmēta "Dance Box” radiošova astoņu gadu jubileja, pavēstīja Disco Records. Bogdana Tarana “Ozone Inspiration” no kvalitatīva klubu pasākuma Rīgā attīstījies par jaunu deju kultūras tikšanās vietu. Līdzšinējos "Ozone Inspiration" pasākumus ir apmeklējuši vairāk nekā divi tūkstoši Rīgas iedzīvotāju un viesu. Šogad ’’Ozone Inspiration’’ pasākumi klubā "Nautilus" ir paredzēti mazākam apmeklētāju skaitam, piedāvājot klubu mūzikas faniem jaunus tematiskos un konceptuālos risinājumus, kā arī paaugstinot tehniskos standartus.

Šodien mūzikai un mūsu galvaspilsētai veltītais pasākums kļuvis par vērienīgu, Latvijas standartiem atbilstošu deju mūzikas pasākumu. Mīlēt savu pilsētu ir modē. Dzīvot savā pilsētā ir modē. Mūsu pilsēta mēdz diktēt noteikumus, atļaujoties būt pārvērtību pilna, pārsteidzoša, untumaina. Tomēr mūžīgi nemainīgas klubu dzīves vērtības nosaka "Ozone Inspiration" jeb šā gada nozīmīgākais, klasiskākais un kvalitatīvākais stila virziens. Lielākā daļa sabiedrības dzīvo no viena atvaļinājuma līdz otram. "Ozone Inspiration" publika - no vienas sesijas līdz otrai... no sestdienas līdz sestdienai!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu