Black Eyed Peas - pieprasītākā grupa ASV! (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu grupas Black Eyed Peas piektais studijas albums "The E.N.D." jeb "Enerģija nekad nemirst" šonedēļ ir pieprasītākais ieraksts Amerikā.

Pēc vairāku grupas dalībnieku solo sānsoļiem grupa atgriezusies ar jaunu plati, kas seko 2005. gada , kas topus dārdināja ar tādiem singliem kā "My Humps", "Don''t Phunk with My Heart", "Pump It" u.c. will.i.am, un kompānijas jaunais albums pirmajā nedēļā pārdots 304 000 eksemplāru. Šis ir grupas pirmais numur 1 panākums, minētais "Monkey Business" savulaik debitēja 2.vietā, piekāpjoties Coldplay platei "X&Y".

Šonedēļ grupai nav bijuši tik nopietni konkurenti, arī pagājušās nedēļas līderis Dave Matthews Band ar jauno albumu "Big Whiskey and the GrooGrux King" (128 000) atzinis Black Eyed Peas pārākumu un noslīdējis vietu zemāk.

Latino romantiķi kvartets Aventura ar savu astoto un iespējams pēdējo studijas plati "Last" (47 000) kā jaunums 5. vietā
Latino romantiķi kvartets Aventura ar savu astoto un iespējams pēdējo studijas plati "Last" (47 000) kā jaunums 5. vietā Foto: Publicitātes foto

Starp citu, Black Eyed Peas diskogrāfijā "The E.N.D." ir tikai otrais top10 panākums. 1998. gada "Behind the Front" un 2000. gada "Bridging the Gap" pat neiekļuva top50, tikai pēc dziedātājas Fērgijas uzņemšanas grupā 2003. gada albums "Elephunk" spēja uzkāpt līdz 14. vietai.

Interesanti, ka arī singlu topā Black Eyed Peas pilnībā dominē, proti, jau 11 nedēļu pēc kārtas numur 1 ir "Boom Boom Pow", savukārt šonedēļ kā jaunums 2. vietā "I Gotta Feeling" (video ). Pirms tam līdzīgu panākumu 2004. gada februārī uzrādīja repa duets OutKast , kad numur 1 un 2 singlu topā bija "Hey Ya" un "The Way You Move", savukārt albums "Speakerboxxx/The Love Below" jau septīto (un pēdējo) nedēļu bija līderis pilno ierakstu konkurencē.

Latino romantiķi kvartets Aventura ar savu astoto un iespējams pēdējo studijas plati "Last" (47 000) kā jaunums 5. vietā. Amerikāņu aktiera un hiphopa mūziķa Mos Def jaunais albums "The Ecstatic" (39 000) numur 9. Starp citu, iecerēts, ka šis albums tiks izdots arī T-krekla formātā, proti, albuma vāciņš būs uzdrukāts uz krekla priekšpuses un dziesmu saraksts - uz muguras. Pie katra T-krekla būs piestiprināta birka ar interneta adresi un unikālu kodu, kas ļaus krekla īpašniekam albumu lejupielādēt. "The Ecstatic" T-krekls, ko producē mūzikas ierakstu kompānija "Downtown Music" un "Invisble DJ" sadarbībā ar apģērbu zīmolu "LnA", ASV pārdošanā parādīsies 7.jūlijā, un tas maksās 39 ASV dolārus.

Bijušā hiphopa kolektīva Pretty Ricky dalībnieks Pleasure P ar savu solo debiju "The Introduction of Marcus Cooper" noslēdz top10 (39 000).

Fankmūzikas leģendas, nelaiķa Rika Džeimsa (Rick James) protežē Tīna Marija (Teena Marie) ar "Congo Square" kā jaunums 20. vietā, savukārt alternatīvās mūzikas ikonas grupa Sonic Youth ar jauno "The Eternal" numur 18.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu