Fērgiju neielaiž lidmašīnā (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Black Eyed Peas dziedātāja Fērgija jeb īstajā vārdā Steisija Anna Fergusone (Stacy Ann Ferguson) Losandželosas lidostā pamatīgi piedzērusies.

Tādēļ nav ielaista aviokompānijas "Virgin" reisā uz Londonu un pārējiem grupas dalībniekiem nācās aizlidot bez viņas.

"Fērgija neturējās uz kājām, un viņu visu laiku vajadzēja balstīt. Viņa nespēja noticēt, ka netiek ielaista lidmašīnā. Viņa lamāja lidostas personālu, bet tikai ar grūtībām varēja parunāt. Tas bija nepatīkams skats," kāds aculiecinieks pastāstīja tabloīdam "Daily Mirror".

"Virgin Atlantic" preses pārstāvis apstiprina, ka Losandželosā šāds incidents noticis: "Mēs varam apliecināt, ka kādai pasažierei tika liegta ieeja lidmašīnā, jo viņa bija reibumā un ceļošanai nepiemērotā stāvoklī."

Fērgijas jaunais singls "Glamorous" tiek izdots pirmdien. Un kāda nejauša sagadīšanās - klipā Fērgija redzama lidmašīnas salonā... Atgādinām, ka Fērgija sākotnēji repa grupai "Black Eyed Peas" pievienojās 2002. gadā, kad klajā nāca albums "Elephunk". Tas tika pārdots 7 miljonos eksemplāru visā pasaulē. 90. gados Fērgija bija pazīstama kā meiteņu pop trio "Wild Orchid" dalībniece.

Fergie & Ludacris "Glamorous":

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu