Biļetes uz Avrilas Lavinjas koncertu (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 4.februāra "Biļešu servisa" kasēs un internetā sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Rīgā gaidāmo populārās kanādiešu dziedātājas Avrilas Lavinjas koncertu, informēja koncertaģentūras "FBI" preses sekretāre Anda Jansone.

Pirmo 1000 stāvbiļešu cena skolēniem un studentiem būs 15 lati, savukārt pārējiem biļešu maksa būs 20 lati. Sēdvietas uz koncertu maksās no 25 latiem līdz 35 latiem.

Jau ziņots, ka Lavinja Rīgā viesosies 2.jūlijā "Arēnā Rīga", popularizējot savu jaunāko albumu "The Best Damn Thing", kas tika izdots pagājušā gadā.

Dziedātājas jaunajā albumā ir tādi hiti kā "Girlfriend", "When You’re Gone", "Hot", kā arī balāde "Keep Holding On", kas speciāli sarakstīta fantastikas filmai "Eragons" ("Eragon").

Kā atzīst pati dziedātāja, jaunākā albuma materiālam viņu iedvesmoja iepriekšējā koncertturneja.

Albums "The Best Damn Thing" kopš izdošanas pārdots vairāk nekā piecos miljonos eksemplāru.

Mūziķe, kas savu debijas albumu "Let Go" izdeva 17 gadu vecumā, šobrīd ir viena no populārākajām dziedātājām pasaulē. Debijas albuma singli "Complicated" un "Sk8er Boi" neilgi pēc izlaišanas iekaroja daudzu valstu topu augstākās pozīcijas, un Lavinja uzreiz kļuva par pasaules mēroga mūzikas sensāciju. Albums "Let Go" atnesa dziedātājai tādus titulus kā "Gada atklājums mūzikā" un "Vislabāk pārdotā kanādiešu izpildītāja", kā arī astoņas "Grammy" nominācijas un vienu "Grammy" balvu. Lavinja kļuva par jaunāko izpildītāju, kuras singls sasniedzis pirmo vietu prestižajā Lielbritānijas topā.

Dziedātājas otrais albums "Under My Skin" uzreiz pēc izdošanas ierindojās vairāk nekā desmit valstu topu pirmajās vietās.

"World Music Awards 2007" ceremonijā, kurā tiek noteikti gada veiksmīgākie izpildītāji, Lavinja apsteidza tādas mūziķes kā Pinku, Eimiju Vainhausu un Nelliju Furtado. Tas nozīmē, ka Lavinja Latvijā ieradīsies pasaulē atzītākās poproka dziedātājas statusā, norādīja Jansone.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu