"Eolikas" jubilejas koncerts (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.augustā plkst.20 Dzintaru koncertzālē notiks grupas "Eolika" 30 gadu jubilejai veltīts koncerts, informēja grupas pārstāvis Juris Millers.

Dzintaru koncertzāles koncerts iecerēts kā grupas jubilejas lielkoncerts, kurā līdzās grupas dalībniekiem Ilonai Stepanovai, Olgai Rajeckai, Dainim Dobelniekam un Viktoram Zemgalam uz skatuves būs redzams arī Boriss Rezņiks, kā arī īpašie viesi.

Kā īpašie viesi šajā koncertā uzstāsies grupa "Dzelzs vilks", Aisha, Ainars Bumbieris, "O!Kartes akadēmijas" laureāti, Harijs Zariņš, grupa "Keksi", Lielvārdes violetais koris un pašas "Eolikas" izveidotais jauniešu kvartets "Eolika Teens". Savu līdzdalību koncertā ir apstiprinājis arī 2001.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājs Tanels Padars no Igaunijas un Lietuvas mūziķis "Amberlife".

Grupas "Eolika" jubilejas koncertturneja pa Latvijas pilsētām ilgs visu rudeni, bet turnejas noslēguma koncerts iecerēts decembrī kinoteātrī "Rīga".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu