Mika piekāpjas Kaiser Chiefs un Eimijai Vainhausai (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdsas puišiem Kaiser Chiefs beidzot izdevies ar jauno singlu "Ruby" (B-Unique/Polydor) ierindoties Apvienotās Karalistes singlu topa pirmajā vietā, nostumjot no pirmās vietas Libānā dzimušo jauno superzvaigzni Mika.

"Ruby" pēc divu nedēļu atrašanās otrajā vietā, singlam nonākot veikalu plauktos, beidzot sasniedza singlu topa pirmo vietu. Šis ir Kaiser Chiefs labākais sasniegums kopš 2005. gada singla "Oh My God" 6. pozīcijas. Puišu ilgi gaidītais otrais studijas albums "Yours Truly, Angry Mob" pie klausītājiem nonācis jau šonedēļ.

Līdzīgs liktenis piemeklējis arī lielisko Kelis, piedaloties Cee-Lo "Lil Star" (Virgin), kad singls reāli nonāca veikalos - lēciens no 15-3. Pirmajā desmitniekā izdevies iespraukties arī britu dziedātājai Sofijai Elisai Bekstorei (Sophie Ellis-Bextor) ar jauno "Catch You" (Fascination/Polydor) - 24-8. Šis ir dziedātājas sestais top10 singls.

Deju mūzikas hits "Dare Me (Stupidisco)" (Defected) Junior Jack izpildījumā no 64. vietas uzšāvies līdz 20.

Kā jaunumi ārpus pirmā divdesmitnieka debitējuši "Killers", Fērgija, "Magic Numbers" un "Mumm-ra" (skat. video).

Arī albumu topā Mika spiests atkāpties no savām līderpozīcijām, šoreiz Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) priekšā. Dziedātājas studijas darbs "Back to Black" (Universal Island) pēc veiksmīgās "BritAwards" balvu ceremonijas no otrās vietas pakāpies uz pirmo.

4. vietā topā debitējis Denveras piano roka ansamblis The Fray ar episko "How To Save a Life". Šo skaņdarbu tik bieži rotē VH1, ka tas varētu pretendēt uz gada apnicīgāko hitu. Džonijs Kešs (Johnny Cash) ar 1969. gada albumu "Johnny Cash at San Quentin" atgriezies britu topā 20. vietā, savukārt amerikāņu folkmūziķe Lusinda Viljamsa (Lucinda Williams) ar "West" - 30. vietā.

Neskatoties uz pēdējo mēnešu skandāliņiem, Beta Dito un viņas grupa "The Gossip" spējusi ar savu debijas plati "Standing In The Way Of Control" aizsniegties tikai līdz 33. vietai.

Mumm-Ra "What Would Steve Do?":

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu