Zirggalvji pret bēgļiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc neilga pārtraukuma, baudot vaļu ārpus zoodārza teritorijas, zirggalvju apvienība jeb ansamblis «Horsemen» nāk klajā ar īpaši specifisku hitu «Bēgļi», kurā tiek pausta nepatika pret iebraucējiem, tā sauktajiem bēgļiem.

Pēc vairākiem trakulīgiem un izvirtības pilniem mūzikas videoklipiem zirggalvji nolēma pieskarties vienai no šā brīža aktuālākajām tēmām, proti, šoreiz runa ir par imigrantiem, to uzvedību, attieksmi pret sociālo vidi un valsts pilsoņiem. Pēc «Horsemen» domām, valstī ieceļojošiem cilvēkiem trūkst cilvēcīgo iemaņu, kas savukārt atstāj negatīvu iespaidu uz mūsu valsts iedzīvotājiem. Tādēļ zirggalvji cer, ka visi bezatbildīgie iebraucēji tiks deportēti.

Videoklipā tiek atainota «bēgļu» nepieklājīgā uzvedība un visatļautība, kas acīmredzot viņiem šķiet pieņemama parādība. Galarezultātā kāds drosmīgs jaunietis, kuram nelaimīgā kārtā tika atņemta alus pudele, pieķēra visus slēpjamies meža malā un pa vienam iegrūda tos savā automobilī.

Humoristiskais videoklips ir vēstījums mūsu valsts iedzīvotājiem, ar mērķi ikvienā radīt piesardzības sajūtu, lai ikviens spētu parūpēties gan par savu, gan arī par apkārtējo cilvēku drošību. Zirggalvji apgalvo, ka «bēgļi» apdraud mūsu valsts drošību, un uzskata, ka šeit nav īstā vieta, kur mitināties nelūgtajiem visiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu