Slavenības savā starpā sacenšas orientēšanās spēlē tirdzniecības centrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Lielākie tirdzniecības centri Latvijā piedāvā jaunu iepirkšanās pieredzi ar spēles elementiem. Pirmie lietotni «Galactico Kolosāle» izmēģināja sabiedrībā pazīstamas personības un modes pazinēji, bet no 4. novembra lejuplādēt aplikāciju un doties iepirkšanās orientēšanās spēlē aicināts ikviens interesents.

Modes mākslinieks Dāvids, dziedātāja Aminata, modes blogere Alīna Keller, modele un TV producente Lelde Lietaviete, aktieri Andris Bulis un Evija Skulte devās pirmajā iepirkšanās orientēšanās spēlē un mazo savstarpējo sacensību atzina par gana interesantu un adrenalīnu veicinošu.

Spēlei izvēlējās sabiedrībā pazīstamas personas no dažādām šovbiznesa grupām, lai visu padarītu vēl interesantāku.

Priekšroka gan bija lielveikalu pārzinošajām slavenībām, jo tas palīdzēja vēl papildus aplikācijai apzināties, kur atrodas pareizie veikali.

Sabiedrībā pazīstamās personas nesadalījās grupās, bet pašas saviem spēkiem centās iziet orientēšanās spēli un uzvarēt.

Visvairāk iepirkšanās spēlē izcēlās aktrise Evija Skulte, kura bija ieradusies spilgti sarkanā kleitā un ar tērpu un dzīvespriecīgo smaidu piesaistīja apmeklētāju uzmanību.

Beigu beigās uzvarēja draudzība, jo sākuma punktā zvaigznes atgriezās vienā laikā.

Pēc spēles dalībnieki saņēma gan dāvanas, gan pie kafijas vai vīna glāzes pārrunāja piedzīvoto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu