Kinoprojekts «Spektrs» Helovīna vakarā aicina pabaidīties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Visu svēto dienas priekšvakars jeb Helovīns ieņem stabilu vietu kino vēsturē - tā laikā notiek neskaitāmu filmu notikumi un klajā nāk attiecīgā žanra filmas. Arī kinoprojekts «Spektrs» nevēlas palikt malā un aicina patīkami pabaidīties (un arī izsmieties) veselos divos kino pasākumos 31. oktobra vakarā, kur tiks rādītas neparastas, intriģējošas un vienkārši lieliskas filmas.

Ļauties Visu svēto dienas noskaņai varēs kinoteātrī «Cinamon», kur tiks piedāvāta baisai atmosfērai atbilstošu filmu izlase par īpašu cenu - 3 EUR par filmu. Vakara gaitā šausmu vampīrkomēdija «Kas notiek krēslā», Kannu kinofestivālā godalgotā «Tas seko tev» un mūsdienu kulta šausmu komēdija «Būda mežā».

«Kas notiek krēslā»: 18:20, 20:25, 22:30

«Būda mežā»: 19:30

«Tas seko tev»: 21:00

Biļetes kinoteātra mājaslapā:

cinamonkino.lv

Savukārt kino gardēžiem kopā ar Cafe Film Noir ir sarūpēta iespēja redzēt vienu vampīru divās filmās - vispirms vienā no leģendārākajām šausmu filmām kino vēsturē, 1922. gada klasikā «Nosferatu», un uzreiz pēc tam arī svaigajā «Kas notiek krēslā», kur šis tēls tiek aplūkots caur humora prizmu.

Lai kino baudīšana būtu vēl vairāk izdevusies, iegādājoties Lielo kino biļeti uz abām filmām, klāt varēs saņemt arī sarkanvīna glāzi un asinsdesas uzkodu.

«Nosferatu»: 19:00

«Kas notiek krēslā»: 21:00

Biļetes pieejamas te:

www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu