Daži nepiedienīgi bērnu Helovīna kostīmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Bērniem ļoti patīk izaicinājumi, īpaši ja tas ir Visu svēto dienas priekšvakarā jeb Helovīna (Halloween) vakarā. Nav brīnums, ka šo svētku svinēšana visvairāk iet pie sirds tieši mazajiem. Tas ir pašsaprotami - kuram bērnam gan nepatīk uzvilkt kādu briesmoņa masku, vampīra zobus vai melnu apmetni un kārtīgi izdauzīties kādā bērnu ballītē vai īpašā Helovīna pasākumā. Tomēr reizēm bērni ar saviem tērpiem (ne bez vecāku palīdzības) pāršauj pār strīpu. 13 gadus vecs puika pilnībā varbūt neapjēdz to, ka nokrāsot melnu seju kā afroamerikānim nav tas labākais variants Helovīna tērpam. Lūk, vēl daži nepiedienīgi bērnu Helovīna kostīmi iz vēstures un sociālajiem tīkliem.

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Rejs Raiss, lai arī kopumā bija ļoti labs futbolists, vislielāko sabiedrības uzmanību izpelnījās pirms vairāk nekā gada, kad kļuva zināms, ka viņš ir fiziski ietekmējis savu draudzeni. Šā puikas kostīms ar Raisa krekliņu un lelli rokās nav tā pati labākā izvēle Helovīnam.

Foto: twitter.com

Hitlerbēbis. Paši saprotat...

Foto: twitter.com

Maza meitenīte, kas satērpta kā striptīzdejotāja, turklāt pozē pie stieņa. Vecāki, prātiņ, nāc mājās!

Foto: twitter.com

Vai tad melnādains cilvēks ir briesmonis? Kas tas par politnekorektu tērpu?

Foto: twitter.com

Cigaretes un alkohols... bez komentāriem.

Foto: twitter.com

Smaidīgais terorists.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu