«Grejas anatomija» atgriežas ar romantikas caurstrāvotu jaunāko sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Medicīnas kulta seriāls «Grejas anatomija», kas iemantojis miljoniem skatītāju mīlestību visā pasaulē, saņēmis neskaitāmus apbalvojumus un atzīts par kultūru ietekmējošu fenomenu, jau drīzumā sāks priecēt skatītājus ar jauno, 12. sezonu.

Vienā no 11. sezonas pēdējām sērijām notika dramatisks un negaidīts pavērsiens – ārsts Dereks Šeperds, kurš ir galvenās varones Mereditas Grejas vīrs, gāja bojā autoavārijā. Pēc bērēm Meredita pazuda no citu varoņu redzesloka, atstājot vien zīmīti, ka ar viņu un bērniem viss kārtībā. Vēlāk izrādījās, ka Meredita ir stāvoklī un viņai piedzima veselīga meitenīte.

11. sezonas pēdējās sērijas beigās galvenā varone filosofiski secina: «Lai cik tumšs arī būtu, saule atkal uzlēks no jauna». Bet kādi jauni dzīves līkloči un atklāsmes gaida «Grejas anatomijas» varoņus 12. sezonā?

Gaisā virmos romantika un sekss

Jaunā sezona sāksies trīs mēnešus pēc iepriekšējās sezonas noslēguma, un, pēc seriāla radītāju paustā, tā būšot ieturēta vieglākā tonalitātē. Faktiski 12. sezonā teju visu laiku gaisā virmos romantika, nostiprināsies esošās pāru attiecības un izveidosies jaunas.

«Mēs vienkārši gribam parādīt, ka pēc 50 gadiem seksualitāte var uzvirmot ar jaunu sparu. Mums ir ļoti «karstas» attiecības,» izklaides portālam «variety.com» smaidot stāsta dakteres Katerīnas Eiverijas lomas atveidotāja Debija Allena, komentējot savas varones kāzas ar dakteri Ričardu Vēberu, ko tēlo Džeimss Pikens.

Abi jaunlaulātie ir tikai viens no pāriem, kuru mīlas dzīve jaunajā sezonā tiks attēlota ar pilnu sparu.

Informēts avots norāda, ka jaunajās šova sērijās būs daudz randiņu, flirta un seksa, kas nedaudz atsauks atmiņā agrākās sezonas, kad ārsti regulāri mīlējās Grejas slimnīcas telpās un nesmādēja vienas nakts attiecības.

Jaunajā sezonā Aleks Karevs (Džastins Čeimberss) un Džo Vilsone (Kamilla Ladingtone) sāks kopdzīvi savā jaunajā bēniņu stāva dzīvoklītī, Ouens Hants (Kevins Makkids) un Amēlija Šeparde (Katerīna Skorsone) savos biežajos randiņos mēģinās saprast, vai viņi ir kaut kas vairāk nekā draugi, bet Kellija Torresa (Sāra Ramiresa) un Arizona Robinsa (Džesika Kapšova) joprojām nebūs kopā, taču viņu attiecības jaunajā sezonā ieies jaunā brieduma stadijā.

Saspringums tomēr nav rimis starp Eiprilu Kepneri (Sāra Drū) un Džeksonu Aiveriju (Džese Viljamss) – sezonai sākoties, viņi joprojām dzīvo šķirti, jo iepriekš pāra starpā izcēlās dramatiskas domstarpības. Taču skatītāji jau drīz vien uzzinās, kā veidosies abu attiecības, kad Eiprila atgriezīsies Sietlas pilsētā.

«Jaunā sezona patiešām būs stāsts par attiecībām – draudzību, nodevību, mīlestību, tās zudumu. Tas viss norisināsies [Grejas] slimnīcā,» portālam «variety.com» atklāj Debija Allena.

Meredita neiesaistīsies romantikas spēlē

Vienīgā varone, kas neiesaistīsies romantikas spēlē, būs Meredita Greja (Elena Pompeo). Pēc Dereka nāves viņai neizveidosies jaunas attiecības. Tā vietā jaunās sezonas sērijās būs stāstīts par Mereditas personīgo atdzimšanu.

«Saule viņas varonei atkal uzlēks,» sacīja kāda informēta persona, piemetinot, ka Meredita dzīvē jūtas laimīga, taču tagad, kad pagājis gandrīz pusotrs gads kopš Dereka nāves, viņa sev uzdos jautājumu, vai pēc tam, kad zaudēta ideālā mīla, to var aizstāt kāds cits.

«Man nav plānu [ieviest seriālā kādu sirdsāķīti Mereditai], tā nav lieta, uz ko mēs pašlaik fokusējamies viņas tēlā. Domāju, ka Meredita ir atdzimšanas posmā, viņa iekšēji attīstās. Es neteikšu, ka nekādā gadījumā nemeklēšu [Mereditai draugu], jo var izrādīties, ka man nebūs taisnība, taču pašlaik tas nav manos plānos. Tu nevari tā vienkārši «iemest» seriālā viņai domātu vīrieti un teikt: «Te nu viņš ir!»» - komentējot jauno sezonu, stāsta «Grejas anatomijas» radītāja Šonda Raimsa.

Seriālā būs jaunpienācējs, bet nekļūs par Mereditas sirdsāķīti

Par spīti vairāku «Grejas anatomijas» fanu aizdomām, seriāla jaunpienācējs aktieris Mārtins Hendersons, kurš tēlos ķirurgu, aizstājot bojā gājušo Dereku Šepardu, netika iekļauts aktieru sastāvā kā Mereditas romantisko interešu objekts.

Personas, kam ir iekšēja informācija, atzinušas portālam «variety.com», ka jaunajam tēlam vēl pat neesot izdomāts vārds, un viņš seriālā neparādīšoties līdz pat septītajai 12.sezonas sērijai.

««Grejas anatomija» ir Mereditas stāsts, un tagad viņa iejutīsies vientuļās mātes lomā. Sezonas gaitā viņa sapratīs, ka ir vientuļa sieviete,» stāsta Debija Allena.

Pēc viņas teiktā, Meredita spoži pildīs savus darba pienākumus un nebūs nodarbināta ar jauna romantiska partnera meklēšanu.

«Viņa patiešām pašlaik par to daudz nedomās, taču kādā brīdī sāks aizdomāties, jo ir tik skaista un pievilcīga sieviete,» piemetina Allena.

Bet vai jaunpienācējs Hendersons spēs iekarot skatītāju simpātijas tikpat, cik tas izdevās Patrikam Dempsijam Dereka lomā? Šonda Raimsa ir par to pārliecināta.

40 gadus vecais šarmantais Hendersons nāk no Jaunzēlandes, un viņam bija vajadzīgs vairāk nekā gads, lai «ielauztos» Losandželosā, lai gan vīrietis jau kopš pusaudža gadiem ir spēlējis dažādas lomas Jaunzēlandes kinofilmās un seriālos. Pirms nolīgšanas lomai «Grejas anatomijā» Hendersons ar Šondu Raimsu sadarbojās viņas īslaicīgajā seriālā «Nav kartē» («Off the Map»), kurā atveidoja ārstu.

Vai Miranda kļūs par galveno ķirurģi?

Cita nozīmīga sižeta līnija jaunajā sezonā būs - vai ārste Miranda Beilija tiks iecelta par galveno ķirurģi vai ne.

«Es domāju, ka tā būs viena no interesantākajām lietām, ko varēsim vērot jaunās sezonas sākumā,» min Šonda Raimsa.

Turklāt, pēc viņas paustā, «Grejas anatomijā» atgriezīsies gūzma jauku sadzīves epizožu. Sagaidiet arī vairāk ainu, kas risināsies bāros ar tekilas iedzeršanu un mājas apstākļos, jo Meredita ar bērniem tagad dzīvo kopā ar savām divām māsām.

Joprojām būšot gaidāmas arī ļoti dramatiskas un nopietnas epizodes no medicīniskā viedokļa, taču lielākoties tās attieksies uz pacientiem, nevis uz vadošajiem ārstiem.

«Kad Kristīna Janga (Sandra Ou) [pēc 10. sezonas] atstāja šovu, man tās bija vislielākās izmaiņas. Es pie sevis domāju - ja spēšu izgudrot, kā rīkoties bez Kristīnas dalības, tad viss būs labi. 11. sezonas sākums bija man vislielākais izaicinājums, un, kolīdz zināju, ka mēs varam ar to tikt galā, es sajutu, ka varam paveikt jebko,» rezumē Šonda Raimsa, liekot saprast, ka seriāls turpinās plūkt atzinības laurus arī pēc Patrika Dempsija varoņa nāves.

Lai gan izskanējis, ka riskanto sižeta izmaiņu dēļ ir apdraudēta skatītāju simpātiju saglabāšanās, nekas tāds nav noticis, un ir pat saņemtas ziņas, ka ir apstiprināta «Grejas anatomijas» nākamās, 13.sezonas filmēšana.

«Grejas anatomijas» 12.sezonas sērijas skaties kanālā «FOX Life» trešdienās, plkst. 21.00, sākot ar 21.oktobri!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu