«Mirage Jazz Orchestra» svinēs 10 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ojārs Jansons

Kultūras pilī «Ziemeļblāzma» 18. septembrī plkst.19.30 notiks «Mirage Jazz Orchestra» desmit gadu jubilejas koncerts, informēja «Mirage Jazz Orchestra» menedžeris Jānis Daugulis.

Orķestra dalībnieki desmit gadu laikā uzstājušies gan Latvijā, gan citur pasaulē. «Mirage Jazz Orchestra» koncertējis kopā ar tādiem Latvijas un ārzemju mūziķiem kā Ola Onabule, Intars Busulis, Laimis Rācenājs, Normunds Rutulis, Inga Bērziņa, Jolanta Gulbe, Aija Vītoliņa u.c.

Latvijā veidoti dažādi televīzijas un radio šovi ar «Mirage Jazz Orchestra» galvenajā lomā. Nozīmīga sadarbība orķestrim ir izveidojusies ar Kuldīgas un Rīgas pilsētu pašvaldībām, šo pilsētu kultūras dzīves organizatoriem.

Līdzās komponista Gunāra Rozenberga kompozīcijām un aranžējumiem, kas joprojām ir «Mirage Jazz Orchestra» repertuāra lielākās daļas pamats, pēdējo gadu laikā arvien vairāk savus muzikālos darbus un aranžējumus aktīvi piesaka arī bigbenda talantīgie mūziķi - Madars Kalniņš, Alvils Altmanis, Vilnis Kundrāts u.c.

Jubilejas koncertā līdzās Rozenberga darbiem skanēs arī orķestra mūziķu jaunākās kompozīcijas un aranžējumi.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties SIA «Biļešu serviss» un kultūras pils «Ziemeļblāzma» kasēs.

Skolniekiem, studentiem, pensionāriem, uzrādot apliecību, atlaide 30 %.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu