13. augusts - starptautisku īsfilmu vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. augustā norisināsies starptautisks filmu vakars «Two Eyes». Plkst. 19 kinoteātrī «K.Suns» notiks pēdējo gadu atzīto īsfilmu skatīšanās, un plkst. 21 «Andalūzijas Sunī» pirmo reizi Latvijā notiks publiska Latvijas režisora topošas starptautiskas īsfilmas prezentācija.

Tikai «Two Eyes» viesiem būs iespēja redzēt kādu īsfilmu, kura drīzumā pārtaps par pilnmetrāžas filmu. Režisors - kinopasaulē jau labi zināmais Janusz Tomczyk, un filmas operators – latvietis Jānis Skulme.

www.facebook.com/TwoEyesFilmFestival

«Andalūzijas Suņa» telpās pirmo reizi Latvijā notiks publiska Latvijas režisora topošas starptautiskas īsfilmas prezentācija. Tas ir filmas «The Scar» projekts, kuras režiju uzņēmies latviešu izcelsmes režisors Lauris Beinerts, kurš plašākai publikai (vairāk nekā 23 miljoni skatījumu dažos mēnešos) līdz šim pazīstams ar Two Eyes Productions producēto īsfilmu «The Expert».

To, ka galvenajai vīriešu lomai izvēlēts aktieris Jānis Āmanis, varam pateikt tūlīt, bet kura lietuviešu aktrise iejutīsies galvenajā sieviešu lomā un kādi vēl cilvēki tur piedalīsies, un par ko būs filma, uzzināsiet 13. augusta pasākumā.

Two Eyes nolēmis pie reizes arī iepazīstināt Latvijas publiku ar pasaulē pieņemtajām filmu uzņemšanas finansēšanas praksēm un, iespējams, ieviest kādu veiksmīgu piemēru arī šeit. Redzēsiet, ka ar filmām nopelnīt var ne tikai multimiljonāri un Holivuda, bet arī cilvēki šeit Latvijā.

Londonā bāzētais Two Eyes uzstādījis mērķi iezīmēt Latviju pasaules kino kartē.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu