«bet bet» pārizdod pirmo albumu, un uzstāsies Daugavas koncertzālē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19. jūnijā plkst. 20 Daugavas koncertzālē ar īpašu koncertu uzstāsies grupa «bet bet», kas centīsies restaurēt noskaņas, kas tika radītas pirms 22 gadiem, izdodot savu pirmo vinila skaņuplati «Mana mīļā meitene», informē Daugavas koncertzāles pārstāvji.

Grupas «bet bet» pirmais albums, kas lielajā vinila skaņuplatē nāca klajā 1992. gadā 20 000 kopiju tirāžā, tagad būs pieejams arī CD formātā. Pirms 22 gadiem veiktie ieraksti ir atjaunoti un izdoti CD versijā.

Ierakstus atjaunojis ieraksta producents Andris Grīnbergs, kurš bija kopā ar grupu arī 1992. gadā, kad dziesmas tika ierakstītas. Kā atzīst paši grupas dalībnieki, tad šie ieraksti tik labi nav skanējuši nekad agrāk.

Jaunajam izdevumam pievienota tā laika grupas ģitārista Aivara Gudrā sarakstītā dziesma «Pirmajā stāvā», kura gan arī tika ierakstīta 1992. gadā, tomēr vinila skaņuplatē netika iekļauta un nogūla putekļainajos failu plauktos.

Koncerta pirmajā daļā skanēs visas šajā skaņuplatē iekļautās dziesmas, kuras vienā koncertā nekad nav skanējušas.

Koncertu kuplinās arī īpašie viesi Raimonds Macats un Normunds Krastiņš, kuri bija viesmākslinieki arī albuma ieraksta laikā un kuri tolaik muzicēja grupas «Odis» sastāvā, ar kuru kopā «bet bet» savulaik uzstājās kopīgā koncertu sērijā.

Biļetes uz «bet bet» koncertu «Mana mīļā meitene» pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu