«Rīgas ritmos» uzstāsies dziedātāja Reičela Klaudio

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivālā «Rīgas ritmi 2014» 5. jūlijā plkst. 22 Daugavas koncertzālē uzstāsies dziedātāja Reičela Klaudio (Rachel Claudio) no Austrālijas, informē festivāla pārstāve Lelde Zaķe. Klaudio ir ne tikai vokāliste, bet arī komponiste, pianiste un producente. Pēc Zaķes teiktā, mūziķes balsij piemīt daudzveidība, kas aizrauj ne tikai soula un hiphopa, bet arī elektroniskās un džeza mūzikas cienītājus.

Parīzē dzīvojošā austrāliešu izpildītāja savas karjeras laikā sadarbojusies ar virkni mūziķu un producentu, kā arī izdevusi divus solo albumus - debijas albumu «Claudiography» 2012. gadā un «Thrill of the Game», kas iznācis nupat. Pati mūziķe norādījusi, ka šajos albumos ikviens klausītājs var sajust viņas dažādo personību.

Darbojoties apvienībā «Jaffa Music» kopā ar dīdžeju Nikolasu Voutēru un projektos ar tādiem dīdžejiem kā, piemēram, Martinu Solvegu, Džeimiju Levisu un citiem, Klaudio ir pieteikusi savu vārdu arī uz elektroniskās mūzikas skatuves. Kā savus lielākos elkus mūzikā Klaudio minējusi «Tears for Fears», Stīviju Vonderu, Ninu Simoni un citus dažādu mūzikas žanru pārstāvjus.

Jau ziņots, ka starptautiskā mūzikas festivāla «Rīgas ritmi» laikā no 3. jūlija līdz 5. jūlijam Rīgā, Daugavas koncertzālē, izskanēs daudzveidīga koncertsērija «Olainfarm Jazz Nights», kurā sastapsies visdažādākie mūzikas stili - hiphops, «r&b», džezs, «musette», pasaules un elektroniskā mūzika.

Biļetes visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu