«Džampstrīta 22» uzveic «Kā pieradināt pūķi 2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros jauns līderis. Līderpozīcijas iekarojusi ASV komēdija «Džampstrīta 22» («22 Jump Street»), kas ir filmas «Džampstrīta 21» turpinājums, ziņo ārvalstu mediji.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 60 miljonus dolāru, sīvā cīņā apsteidzot animācijas filmas «Kā pieradināt pūķi» otro daļu «How To Train Your Dragon 2» (50 miljoni dolāru).

Foto: publicitātes

«Džampstrīta 22»: veiksmīgi tikuši galā ar savu pirmo slepeno operāciju vidusskolā, atraktīvie policisti Šmits un Dženko saņem jaunu uzdevumu - slepeni iefiltrēties starp studentiem un neitralizēt narkotiku tirgoņus universitātē. Tomēr līdz ar Dženko iekļūšanu amerikāņu futbola komandā un Šmita nokļūšanu jauno mākslinieku aprindās puišu savstarpējās attiecības sāk mainīties. Viņiem nākas ne tikai atrast narkotiku tirgoņus, bet arī pārliecināties par to, cik īsta ir abu draudzība. Trakas ballītes, mežonīgas apšaudes un žilbinošas meitenes liks puišiem smagi pasvīst, lai atklātu narkotiku tirgoņus un izprastu savu draudzību.

Galvenās lomas atkal atveido Čenings Tatums («Maģiskais Maiks») un Džona Hils («Volstrītas vilks»), bet filmas autori ir režisoru duets Kriss Millers un Fils Lords («Džampstrīta 21» un «LEGO Filma»).

Piedzīvojumu filma «Melnā feja Malefisenta» (Maleficent), kas veidota pēc pasaulē populārās pasakas «Apburtā princese» motīviem, šonedēļ numur 3, bet rakstnieka Džona Grīna (John Green) romāna «Mūsu zvaigžņu vaina» («The Fault in Our Stars») ekranizācija, kas stāsta par sešpadsmit gadu vecu meiteni, kura vairākus gadus pavada nāves ēnā (vēzis), - vietu zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu