Makartnijs pēc ārstu rīkojuma pārceļ koncertus ASV

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/PaulMcCartney

Leģendārās grupas «The Beatles» bijušais dalībnieks Pols Makartnijs paklausījis ārstu rīkojumiem un pārcēlis vairākus ASV paredzētos koncertus. Maijā, gatavojoties Japānas koncertturnejai, Makartnijs sasirga ar vīrusu. Viņa pārstāvji neatklāj, kāda slimība piemeklējusi 71 gadu veco dziedātāju.

Japānā un Dienvidkorejā plānotos koncertus nācās atlikt, un tagad līdzīgs liktenis piemeklējis vairākas uzstāšanās ASV. Jūnija vidū un beigās paredzētos koncertus dziedātājs sniegs oktobrī.

«Atvainojos, taču pirms došanās uz Ameriku man vēl dažas nedēļas vajadzēs atpūsties. Es jūtos lieliski, taču klausu ārstu ieteikumiem,» Makartnijs norāda pirmdien publiskotā paziņojumā.

Mūziķa koncertturneja atsāksies 5.jūlijā Olbani, Ņujorkas štatā.

Makartnijs un bundzinieks Ringo Stārs ir vienīgi dzīvi palikušie «The Beatles» dalībnieki.

Grupa sākumā bija populāra dzimtajā Lielbritānijā, bet pirms 50 gadiem iekaroja pasaules slavu ar uzstāšanos amerikāņu televīzijas šovā «The Ed Sullivan Show». Grupa pēdējoreiz kopīgi koncertēja 1969.gadā.

Pēc «The Beatles» izjukšanas Makartnijs izveidoja grupu «Wings». Viņam bijusi arī ilga un veiksmīga solokarjera.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu