Džordžs Maikls iestājas klīnikā. Dienā smēķēja 25 marihuānas cigaretes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Džordžs Maikls iestājies rehabilitācijas klīnikā Šveicē, lai cīnītos ar atkarībām. 51 gadu vecais mūziķis nolēma sākt ārstēšanos, jo dienā esot izsmēķējis līdz pat 25 marihuānas cigaretēm, ziņo šveiciešu vietne «20min.ch».

Saskaņā ar vietnes rīcībā nonākušajām ziņām Maikls atrodas «Kussacht Practice» klīnikā, kur ārstē alkoholismu, narkotiku atkarību, ēšanas traucējumus, atkarību no azartspēlēm, seksa vai interneta, kā arī tādas psiholoģiskas kaites kā depresiju, neirozi, fobijas un traumas.

Ārstēšanās kurss maksā ap 100 000 eiro. Klīnikas pakalpojumus izmantojušas arī citas slavenības, tostarp modes dizainers Džons Galjāno.

Pagājušā gada martā Maikls sacīja, ka neesot lietojis marihuānu «vairāk nekā pusotru gadu». Hita «Faith» autors sacīja, ka veselības problēmas un juridiskās ķibeles esot rosinājušas izbeigt marihuānas lietošanu.

«Es nolēmu mainīt savu dzīvi. Kopš tā laika neesmu tai pieskāries,» viņš toreiz teica.

Maiklam 2010. gadā tika piespriests astoņu nedēļu cietumsods par ietriekšanos ar mašīnu foto veikala skatlogā Londonā, kad viņš bija narkotiku reibumā. «Cietums nebija nekāda medusmaize,» atceras Maikls. «Es domāju par to, ka man vienkārši jānoliec galva un tas jāiztur. Tas izrādījās vieglāk, nekā biju domājis, jo zināju, ka esmu pelnījis tur atrasties.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu