«Billboard» balvu ceremonijā dominē Timberleiks un «Imagine Dragons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

19. maijā Lasvegasā tika pasniegtas ikgadējās amerikāņu mūzikas žurnāla «Billboard» balvas. Lielākie uzvarētāji šajā ceremonijā bija bijušais boibenda «'N Sync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) un grupa «Imagine Dragons».

Kopš puišu popgrupas «'N Sync» laikiem, pastaigām pa sarkano paklāju kopā ar draudzeni Britniju Spīrsu (Britney Spears), pagājis krietns laika sprīdis. Džastins Timberleiks ir pieaudzis, nobriedis un savu karjeru veido ļoti rūpīgi. To apliecina arī divi pagājušogad izdotie albumi, kā arī industrijas atzinība. Timberleiks Lasvegasā saņēma balvu vienā no svarīgākajām nominācijām «Labākais mākslinieks», kā arī par labāko albumu («The 20/20 Experience»).

Savukārt pagājušā gada festivāla «Positivus» viesi, amerikāņu poproka apvienība «Imagine Dragons», kas bija nominēta 12 balvām, saņēma piecas, to skaitā kā labākā rokgrupa.

Par labāko hiphopa mākslinieku nosaukts Eminems, bet kantri kategorijā uzvarēja Lūks Braiens (Luke Bryan).

«Billboard ikonas» balvu saņēma Dženifera Lopesa.

Svētdienas vakarā ceremonijā uz «MGM Grand Garden Arena» skatuves uzstājās daudzas zvaigznes, taču zīmīgākā bija Maikla Džeksona uzstāšanās ar hologrammu (skat. resursus).

Vēl ceremonijā uzstājās karstākā sieviešu kārtas repere Igija Azelia (Iggy Azalea), kas sadziedājusies ar 21 gadu veco, «Positivus» festivālā vaigā skatīto «Charli XCX» (Charlotte Emma Aitchison). Igija uzdziedāja arī kopā ar amerikāņu televīzijas kanāla «Nickelodeon» zvaigzni (seriāls «Victorious, iCarly»), par «jauno Meraiju Keriju» dēvēto dziedātāju un aktrisi Arianu Grandi (Ariana Grande).

Mailija Sairusa savukārt uzstājās ar grupu «Flaming lips», izpildot «The Beatles» dziesmu «Lucy In The Sky With Diamonds».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu